home Meny close
menu Meny

Bad Taste Party

Hva har tigerstriper, sjokkrosa, hockeysveis og grilldress til felles? Jo, det er ingrediensene for et skikkelig bad taste party! Bad taste party er et veldig populært festtema som virkelig bringer frem det verste i klesskapet ditt. På bad taste party kan du nemlig kle deg i hva som helst, så lenge det ikke matcher og ikke er å finne i et motemagasin. Her har vi samlet alt mulig rart av utkledning, pynt og dekorasjoner, slik at du enkelt kan slenge sammen tidenes Bad Taste party!

Bad Taste klær og festutstyr til tidenes verst kledde fest!

Inviter venner til en stilløs kveld, med verdens mest harry sebra-duk, poop emoji tallerkener og crazy loop sugerør i spreke farger. Her skal ingenting, og da mener vi ingen ting, henge helt på greip! Her finner du alt fra fjærboa og morsomme solbriller, brystfagre forklær, freshe hatter i ulike fasonger og varianter og parykker som gir deg de rareste frisyrer. Finn frem morsomme brettspill, beer pong og lignende leker. Ikke glem å kåre kveldens verst kledde med en pokal - som ironisk nok sier best kledde...

En kul vri på bad taste party er charter fest! Inviter vennene dine med på den mest harry sydenturen noen sinne – i stuen din! Pynt opp med palmer og fruktige drinker i longdrink glass i neonfarger. Finn frem en blomsterkrans til hver og møt opp i deres verste sydenantrekk, inspirert av Svein, Hilde og Lisbeth og Nansy. 

Er det noe du savner her? Skal du varte opp gjestene med litt godsaker anbefaler vi å sjekke ut kategoriene under baking. Under festutstyr finner du en rekke andre saker og ting til fest, sortert etter type. 

 

Fant 20 produkter
per side
Desc
Fant 20 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000