home Meny close
menu Meny

College Party - Amerikansk Temafest

Ain't no party like an American College party! Her finner du alt du trenger til en vaskekte amerikansk fest som setter høy partyfaktor og morsomme minner på agendaen. For American College party gjelder blant annet stikkordene; partykopper, øltrakt, graduation, 50-talls Grease, grillings, cheerleader pom poms og popcorn. Her er det så mangt å velge i! 

Enten dagen består av en ordentlig amerikansk barbeque med pølser, grillspyd og campingstoler eller en skikkelig Kappa Phi Gamma-studentforening fest så har vi det du trenger! I denne kategorien har vi samlet all dekorasjon, pynt og annet stæsj som skal til for å vekke den indre amerikanske college-studenten hos deg og dine gjester. For å supplementere i utvalget på dekorasjonen så kan du enkelt velge flere partyeffekter fra flaggfargene rødt, blått og hvitt.

Cheers! Alt du trenger til collegeparty, grillfest, sororityparty eller 4th of July party! 

De fleste av oss har visse assossiasjoner til en amerikansk college fest, enten det er via American Pie eller andre chick flick filmer fra sent 90- og tidlig 2000-tallet. Felles for assossiasjonene for de fleste av oss er viten om at amerikanerne vet hva det vil si å arrangere en reall fest! Dekorer bordet med rødstripete duk, blå tallerker med hvite stjerner på, de ikoniske røde koppene og enkelt engangsbestikk. Til denne festen kommer papptallerker og annet engangsservise godt med - for hvem vil vel stå med oppvasken etter et collegeparty?

Når dekorasjonene, borddekkingen og bekledningen er på plass så må du ikke glemme å ha det gøy! Supplementer festlighetene med klassiske partyleker som beerpong, truth or dare, Jenga, Flip cup og Limbo.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000