home Meny close
menu Meny

Afterski Party

Ta en pinne for landet med et skikkelig After Ski party! Her finner du alt du trenger til å feste fra morgen til kveld, enten du arrangerer temafest hjemme eller stikker til fjells. På After Ski fest er det alt som er rart som gjelder – så slå deg løs med parykker, briller, drakter og tilbehør! Ikke vær sjenert! 

Dersom du aldri har vært på after ski, så anbefaler vi å stikke til fjells og oppleve stemningen. Dersom du har vært på after ski før, så vet du godt at stemningen går til taket og før man vet ordet av det er alle venner og synger sammen på de samme sangene. Afterski sanger strekker seg over (nesten) alle sjangere, fra Bon Jovi til Broiler, Queen til Alan Walker. En god miks av kjente slagere og landeplager.

After ski pynt og utkledning – perfekt for godstemning i bakken!

Finn frem mor eller fars gamle skidrakt eller sjekk ut våre stilige (les harry) grilldresser – absolutt perfekte til en påskedag i bakken med en øl i hånda. Sett på en crazy parykk, noen festlige løsbarter og finn frem dine feteste solbriller eller partybriller og syng med til musikken. Snurr en boa rundt halsen og litt neon sminke i ansiktet når dere turer videre til klubben! Ikke tenk begrensninger, kun muligheter – her har du tross alt en mulighet til å gå all inn – eller langt over!

Skal du arrangere after-ski party hjemme? Pynt opp med alt mulig i knallfarger og snøeffekter. Legg ut glow in the dark effekter til alle gjestene dine og finn frem beer pong spillet! 

Skulle du mangle noe her? Da må du sjekke ut festutstyr eller vår utkledning kategori. 

Fant 15 produkter
per side
Desc
Fant 15 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000