home Meny close
menu Meny

80 Talls Fest

Det er ingen tvil om at 80 tallet bærer med seg mye av den beste musikken, de beste antrekkene og for ikke å snakke om danse moves! Her har vi samlet pynt og stæsj du trenger for å arrangere tidenes fest, om du kjører på med rent 80 talls temafest eller disco fest! Dette er temafesten som gir alle en følelse av å være ’forever young’.

Dette er et perfekt tema til fest enten om du har opplevd det glade 80 åra eller ikke. Musikken og fargene vil vekke dansefoten til selv den minst koordinerte av oss! Pynt til festlig lag med prikkete ballonger, konfetti og pom pom. La det henge glitter og glam fra taket, swirls og serpentiner! Her er det virkelig ingen ting å spare på! Lag fotoshoot med gjestene dine med morsomme foto-effekter og skap minner!

80 talls fest er den perfekte temafest, med kostymer og disco.

80 talls fest setter ingen grenser, men åpner opp for uendelige muligheter. Kjør på med utkledning og se gjestene dukke opp, den ene mer crazy og morsommere enn den andre. Her snakker vi hockeysveis, permanent, neon farger og sminke fra hele regnbuens spekter av farger! Her er det metalliske stoffer, tights, fargerike leggvarmere og høyt liv som gjelder. Ja, for både kvinner og menn!

Pynten og utstyret du finner her passer også godt om du vil dra på med et bad taste party, color me rad tema eller kanskje er det kvelden for å kle seg ut som kjente og kjære artister som Madonna, Cindy Lauper, Micheal Jackson og mange flere!

Ønsk gjestene velkommen med selvlysende bånd og paraply i drinken.

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000