home Meny close
menu Meny

Temafest

Hvis det er noe som alltid er gøy, så er det temafest! Temafester er festen alle vil gå på og som er skikkelig gøy å planlegge! Her kan man virkelig gå ned i detaljene, ut i kantene og dra det så langt man orker. Temafest er den perfekte unnskyldningen til å invitere venner til festligheter, eller å gjøre noe ekstra ut av kvelden. Her kan du finne det du trenger av pynt og festutstyr for å skape en gøyal kveld. 

Kanskje du ønsker å sprite opp årets sommerfest med et Hawaii eller meksikansk tema? Dans dere igjennom kvelden til hularytmer, nyt smaken av friske fruktspyd og slå på pinata. Lag ekstra moro ut av barnebursdagen med en rekke forskjellige temaer, noe barna elsker! Skal du arrangere reunion eller skolefest så er det perfekt med et tema for kvelden – eller kanskje feirer noen år og vil mimre tilbake til det glade 80-tallet. Gjør kvelden humoristisk med barter på alt og alle med en skikkelig trøndersk bartefest! Uansett anledning eller grunn, så er det ingenting som slår en temafest.

Arranger temafest med alt fra pynt til borddekking og annet festutstyr. 

Vi har et bredt utvalg av diverse pynt som ballonger, bannere, underholdning, utstyr til borddekking og MYE MER som vil sette prikken over i’en på festlighetene du inviterer til! Med et valgt tema er det nemlig både morsommere og lettere å planlegge festen. Ikke bare vet gjestene dine hva de skal ha på seg, men det skaper en ordentlig god stemning. Mye kommer av seg selv med et tema for kvelden: musikkvalget for kvelden blir mye enklere, pynten finner nesten seg selv og underholdningen blir morsommere.

Ta en titt i nettbutikken vår og la deg inspirere: kanskje du finner noe du aldri hadde tenkt på? 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 840
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 840
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000