home Meny close
menu Meny

Festkompaniet.no - Hvem er vi?

 

Vi vet at alle setter pris på en god fest! Det som avgjør om en fest er skikkelig bra eller bare sånn passe, er kanskje først og fremst menneskene. Derimot vet vi at det er mye annet som kan bidra med å sette den riktige stemningen - nemlig dekorasjoner og annet festutstyr! Vi i Festkompaniet.no ønsker å kunne tilby deg som kunde alt du trenger for å skape den flotteste feiringen, for både barn og voksne.

Gjennom livet finnes det mange små og store begivenheter og ingen av de er for små til å feires! Derfor har vi festutstyr til alt fra baby shower og bryllup, dåp og konfirmasjoner til valentinsdagen og halloween, MGP festen og 100 årsdagen, og alt i mellom!

Sortimentet inkluderer alt fra borddekking, dekorasjon, festtilbehør, kostymer og bakeartikler, til et stort utvalg av komplette fest-temaer.

 Under kategoriene Barnebursdag, Anledninger og Temafest har vi satt sammen utvalgte tema-pakker hvor du selv skreddersyr din feiring.

 

 Festkompaniet.no er et norsk selskap. Vi leverer til hele Norge på 1-4 dager avhengig av hvor i landet du bor.
Vi sender daglig ut varer fra vårt lager og er opptatt av at våre kunder får levert sine varer raskt og effektivt.

 Med over 15 000 ulike festartikler er vi sikre på at du finner det du trenger til din feiring her hos oss!

 

 Hvis du har spørsmål er det bare å ta kontakt på kundeservice@festkompaniet.no eller gjennom vårt kontaktskjema her.

Meld deg gjerne på vårt nyhetsbrev nederst på siden. Via nyhetsbrevet holder du deg oppdatert på nyheter og egne tilbud!

 

Festkompaniet.no i Media


Bærumsavisen 15.06.2016

 

  

Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800