home Meny close
menu Meny

Alle festligheter i 2020

Festkompaniet
January 3, 2020

Nytt år, nye muligheter!

Endelig ligger det nye året for våre føtter, og vi har alt godt i vente. Kanskje du skal arrangere noe hyggelig? Forlovelsesfest, babyshower, utdrikningslag, bryllup, bursdag, dåp, konfirmasjon. Mulighetene er endeløse, og vi hjelper deg gjerne på veien - både med alt du trenger til festen, men også med planleggingen!

Vi har laget ulike oversikter over året som ligger foran oss, hvor du selv kan printe ut og fylle inn både kommende feiringer, mål, milepæler og annen moro. Print ut, fyll inn og sett i permer for å lage din egen komplette oversikt!

Året starter som regel med et pang for de fleste av oss, hvor nye mål settes, nyttårsforsettene er i gang og feiringene kanskje allerede er markert i kalenderen. Vi hjelper deg med å sortere ut hva som skal skje i 2020 i kalenderen du kan klikke på og printe ut over.

Januar
Foruten første nyttårsdag den 1.januar så er det ikke så mye spennende som skjer fast for de fleste av oss på nyåret, men det er likevel en rekke feiringer som ofte forekommer.
For deg som skal arrangere bursdag eller barnebursdag har vi alt du trenger for en vellykket feiring. Kanskje du til og med arrangerer barnebursdag med et bestemt tema? Hos Festkompaniet finner du festartikler til barnebursdager med over 100 ulike temaer, som for eksempel Frost bursdag, Dinosaur bursdag, Prinsesse bursdag, Enhjørning bursdag og mye mye mer!

Februar
I februar er det flere feiringer som mange ønsker å gjøre det lille ekstra ut av. Til Karneval er det for eksempel lurt å være tidlig ute med kostymer, ansiktsmaling og pinatas! Morsdagen er også en anledning i februar som mange vil bruke for å gi litt ekstra kjærlighet til alle mammaer i familien. På snakk om kjærlighet så må man ikke glemme selveste Valentinsdagen! Kjærlighetens dag kan brukes til å feire kjærligheten til kjærester, familie, venner, kjæledyr og andre som fortjener litt ekstra oppmerksomhet.
På tampen av måneden kommer Fastelavn, som mange vil feire med deilige bakverk og en koselig lunsj eller middag med lekker borddekking.

Mars
På årets tredje måned feirer mange både kvinnedagen, St. Patricks Day og Earth Hour. Feiringene foregår i ulik grad, men det er likevel markeringer i kalenderen som kan være en god unnskyldning til å samle gjengen til en morsom feiring. Foruten disse faste merkedagene så er det flere andre anledninger som gjerne dukker opp i årets første vårmåned, slik som babyshowers, utdrikningslag og dåp/navnfest!

April
April 2020 er måneden der påskeharen kommer på besøk, og påsken er en høytid som mange vil tilbringe med familie og venner, enten det er på fjellet eller i form av bypåske. Kanskje du også skal en tur på Afterski?

Mai
Mai gir ofte en deilig forsmak på sommeren vi har i vente, og månedens største fest i Norge er Nasjonaldagen 17.mai. Til 17.mai er det fokus på borddekking til frokosten, flaggdekorasjoner og god stemning. Til dere med kommende konfirmanter så kan også mange av dekorasjonene fungere til konfirmasjonsfeiringen!

Juni
Den deilige sommermåneden er endelig her, og hva er vel bedre enn å arrangere en sommerfest for å erklære sommeren som åpnet? Flamingo Party og Hawaiiparty er også to populære sommerfester som garantert faller i god smak hos de fleste. Sommeren er også høytid for utdrikningslag og bryllupsfest, og vi har selvsagt alt en kommende brud og brudgom måtte drømme om.

Juli
Fellesferien er ofte gjeldende for de fleste i juli, og mange benytter anledningen til å reise på Festivaler som Palmesus, Pride festival eller andre morsomme arrangementer.

August
Festivalsesongen forlenges også ut i denne måneden, men det er også populært med temafester som Mexikansk fest, Maritim fest eller Krepselag og ikke minst Grillfest på tampen av sommermåneden.

September
Oktoberfest-sesongen starter allerede i september, og her gjelder det å være tidlig ute om du vil sikre deg de flotteste oktoberfestkostymene!

Oktober
Oktober er en skummel men utrolig festlig måned der sommertid slutter og Halloween står for tur! Kostymet til Halloween burde ligge klart i god tid slik at du heller kan konsentrere deg om å sette stemningen med riktig dekorasjoner i god tid i forkant av selve feiringen den 31.oktober.

November
November kalles også uhøyitdelig for Movember, og for vi har akkurat det du trenger for å arrangere den perfekte Bartefesten! Med bart og skjegg følger også Farsdagen for deg som vil vise pappa litt ekstra oppmerksomhet.

Desember
Ho ho ho! Årets siste og kanskje koseligste måned består av juleforberedelser i form av dekorasjon, borddekking, julekalendere, julebakst og julefester!

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800