home Meny close
menu Meny

Slik pynter du til konfirmasjon!

Julie Cappelen
August 1, 2017

Midt oppi alle forberedelsene til konfirmasjonen kan det være lett å nedprioritere pynt til lokalet og festbordet, så derfor har vi samlet sammen forslag og tips til hvordan du kan enkelt og elegant pynte klart til feiring!

Se også vår huskeliste til konfirmasjonen.

Pynt og dekorasjon til konfirmasjon

Dekorasjonene til konfirmasjon bør holdes stilrent og elegant, så her anbefaler vi å pynte med få farger, gjerne to farger i kombinasjon. Her har vi satt opp tre alternativer med lekker dekorasjon som går godt sammen; rosa tema, svart tema og gull tema.


Gulltema

Bordpynt til festbordet

Et lekkert pyntet festbord har alt å si! Uansett hvor dere har middagen, så vil det nesten alltid være muligheter for å pynte bordet. Om det så bare er noen lekre bordkort eller litt konfetti på bordet. Det flotteste er når dekorasjonene følger en rød tråd, fra ballonger til bordpynt. Her har vi derfor laget tre forslag til bordpynt til matcher dekorasjonene over.


Gulltema


Rosa og hvitt tema


Svart og hvitt tema

Kaker og dekorering

Som ved andre store feiringer og markeringer er kaker også et must på konfirmasjonen! Gjerne ett kakebord med litt forskjellige søtsaker til alle og en hver. Mange bestiller kaker, men med vårt bakeutstyr er det ikke vanskelig å lage en proff kake hjemme. Bruk gjerne dekorasjon som matcher resten av dekorasjonene dine!


Gulltema


Rosa og hvitt tema


Svart og hvitt tema

Se flere av våre produkter til konfirmasjonsfeiringen her.

Del

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000