home Meny close
menu Meny

Våre beste tips til karnevalkostymer for barn

Festkompaniet
February 19, 2020

Skal barnet ditt på karneval? Her finner du tips og inspirasjon til karnevalkostyme til barna!

Prinsesse Elsa, Batman, Spiderman, Snøhvit, enhjørning, politi, fotballspiller eller kanskje en Ninja Turtle? Barn har en bred fantasi, og ofte en sterk vilje når de skal kle seg ut til anledninger som Halloween og karneval. Med fantasi og sterk vilje som drivkraft så kan det være greit med en liten oversikt over de ulike alternativene til utkledning. Vi hjelper deg på vei til å finne barnas karnevalkostymer med 5 kreative tips! Våre tips er basert på et dypdykk i barns sinn, trender i markedet, samt nostalgiske minner fra henholdsvis 70-, 80- og 90 tallet.

1. Prinsesse og prins kostyme

Barn har lekt prins og prinsesse i alle år, og den nye generasjonen er heller intet unntak. Prinsesse Elsa fra Frost har nærmest fått monopol på prinsessekostymene de siste årene, men vi vet at det finnes mange andre type prinsesser der ute som er minst like aktuelle.

I følge eventyrene så har prinsessene gjerne en prinsessevenn eller to, og kanskje også en prins i sikte. Når barna samles til karneval, utkledningsfest eller prinsessefest så er det derfor minst like viktig med prinsekostyme som prinsessekostyme. Hos oss finner du et utvalg av kongelige kostymer som vil falle i smak både hos små prinsesser og små prinser.

2. Dyrekostymer

Noe av det første barn lærer er å imitere ulike lyder fra ulike dyr. Å kle seg ut som et dyr kan derfor være både spennende og underholdende for barna på et karneval eller til Halloween. Vi har et stort utvalg av dyrekostymer som lar barnet finne frem sitt indre villdyr, gårdsdyr eller kjæledyr. Ta på et helt kostyme i form av en onepiece med hette, eller hva med et sett av ører og hale? Dyrekostymer for barn kan også enkelt piffes opp litt ekstra med festsminke og ansiktsmaling. Ansiktsmaling er en aktivitet som i seg selv er supert både til barnebursdager, karneval og annen festmoro. Dyrekostymer kan gjøres både søte til karneval, eller skumle til Halloween.

3. Cowboy og indianer kostymer

Yeehaw! I den ville Vesten finner du både Cowgirls og Cowboys som digger rodeo, eventyr, å ri på hest og å kle seg i kule cowboyhatter med tilhørende støvler. Cowboy kostymer er supert til karneval for barn, og kostymene i seg selv bidrar til både lek, moro og ulike aktiviteter. I ulike eventyr og barnefilmer møter vi både cowboys og indianere, og derfor velger mange også å samkjøre to temaer for å gi barna flere valgmuligheter til utkledningen. Vi har indianerkostymer og cowboy/girl kostymer til både gutter og jenter! Inviter Pocahontas og Woody fra Toy Story på fest!

4. Pirat og sjørøver kostymer

Splitte mine bramseil! Arr arr! Ship o’hoy! Gjør barnet ditt klar til å seile de syv hav på jakt etter skjulte skatter. Kast loss og heis seilene, nå settes kursen mot Karibien, eller kanskje Kaptein Sabeltanns Kjutteviga? Sjørøver og pirater befinner seg ofte ute til sjøs, men i dette tilfellet kommer piratene på land når festen er i gang.

Å kle seg ut som en ekte sjørøver er like populært enten det er Kaptein Jack Sparrow, Kaptein Sorte Bill, Kaptein Sabeltann eller en annen pirat som er helten. Sjørøver og piratkostyme passer like godt til jenter som til gutter, og pirattema egner seg dessuten supert til barnebursdag!

5. Kjente karakterer kostymer

Femåringen din leser kanskje ikke Se&Hør helt enda, men mange barn får likevel et forhold til kjente karakterer og ymse kjendiser fra tidlig alder. Kanskje mamma har spilt låter av Elvis siden barnet lå i magen? Da er det stor sannsynlighet for at barnet vil like å kle seg ut som mammas eller pappas favorittartist når karnevalet skal arrangeres.

Med kjente karakterer så mener vi selvsagt også fiktive karakterer som barna elsker, som for eksempel Postmann Pat, Snøhvit, Batman, Robin Hood, Zorro og Den lille Havfruen. Utvalget blant kjente karakterer hos oss er stort, og gjenkjennelsesfaktoren på karnevalet vil garantert være høy!

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800