home Meny close
menu Meny

Kreative idéer og produktene du trenger til juleverksted

Festkompaniet
October 15, 2020

Når nettene blir lange og kulden setter inn, da sier vesle musemor til ungeflokken sin;
"Tid for juleverksted!"

Ok, så er det kanskje ikke helt slik julevisen går, men juleverksted står likevel på planen! I jungelen av tradisjonelle og nye aktiviteter du kan sette opp til juleverkstedet så får du her idéer som garantert faller i smak både hos store og små av nissens hjelpere.

Her er aktiviteter for juleverkstedet som passer for store og små

Gjør det selv med DIY Hobbysett

La barna få teste egne evner, få mulighet til å lære og la de gjøre det selv! Med morsomme DIY Hobbysett så får du alt du trenger for å lage ulike leker, prosjekter og annen moro i hver enkel pakke. Hobbysettene er ypperlig for juleverkstedet med både få og mange deltakere, og du kan kjøpe inn mange ulike som barna kan få bryne seg på. Med hver pakke følger det både inspirasjon, samt bruksanvisning som viser hvordan de ulike materialene skal brukes og settes sammen.

Se vårt store utvalg til juleverkstedet her!

Lag flotte julekalendere selv

Det er mange julekalendere man kan kjøpe ferdig, men det er likevel lite som slår sjarmen ved en hjemmelaget adventskalender! Arranger ditt eget lille juleverksted i forkant av adventstiden, og sett sammen en koselig kalender til den eller de du er glad i. Hos oss finner du alt du trenger for å sette sammen kalendere selv, eller du kan velge mellom både ferdige kalendere, samt kalendere som du bare trenger å putte dine egne gaver i.

Se vårt utvalg av julekalendere her!

Lag egen julepynt

Hjemmelaget julepynt kan være så mangt, enten du vil gå den tradisjonelle ruten med dorull-nisser og papirgirlandere, eller om du vil ta en nyere og kreativ vei. Å lage egen julepynt er både en hyggelig aktivitet som dere kan holde på med i timesvis, men resultatet er også ofte verdig som gaver til familie og venner - dersom du legger litt ekstra i arbeidet.

Både ferdig julepynt og julepynten du kan lage selv finner du her!

Tegning og maling på juleverkstedet

Det er lite som har mer omtanke og hjertevarme enn hjemmelagde gaver, og det er også både læringsrikt og hyggelig for barna som selv får bli med på leken. Når barn skal lage julegavene selv så kan det være greit å ta utgangspunkt i hva barna allerede liker å holde på med, som for eksempel tegning eller maling. Kanskje datteren din vil gi bort et fint penal til fetteren sin som hun har fargelagt selv? Eller kanskje sønnen din vil gi bestemor et koselig kaffekrus som han har malt på?

Alle produkter til tegning og maling finner du her!

Ikke glem julegenseren!

Enten det er juleverksted, julelunsj, julebord eller andre julete aktiviteter du skal foreta deg i løpet av adventstiden så er julegenseren en må-ha! Hos oss finner du både nissekostymer, nisseluer og julegensere som seg hør og bør burde være på plass til høytiden.

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000