home Meny close
menu Meny

Fine julekalendere du lager selv

Festkompaniet
November 13, 2019

Fine julekalendere du kan lage selv

Vi starter nedtellingen til en koselig julefeiring, og snart vil heldige barn (og voksne..) åpne den første luken eller pakke opp den første gaven i årets adventskalender! Julekalendere er som gaver rett fra hjertet, og de fineste pakkekalenderne lager du selv. Her gir vi deg våre beste tips!

Det er tanken som teller

Har du planer om å lage en julekalender til barna, samboer eller noen andre du er glad i så er det bare å sette i gang! Det er tanken som teller hva gjelder kalendergaver, og derfor trenger det ikke nødvendigvis å bli så dyrt. Det er likevel slik at julekalenderen ofte blir en naturlig del av julepynten gjennom adventstiden, og derfor har vi samlet våre beste tips for en lekker og fristende pakkekalender som er like fin utenpå som inni.

Det er både stas og koselig med en pakkekalender, og mottakeren vil garantert sette pris på at du har tatt deg tid til å sette den sammen selv. Under finner du ulike adventskalender løsninger, hvor du kan la deg bli inspirert eller klikke deg videre inn i vår Julekalender shop!

Hva skal jeg pakke julekalendergavene i?

Hvem sier at adventskalenderen må pakkes inn i papir? Vær kreativ med innpakningen og skap ditt eget uttrykk ved bruk av ulike materialer. Her er noen tips til ulike innpakninger for deg som vil gå bort fra det tradisjonelle innpakningspapiret:
Strieposer/sekker
Pappesker
Cellofan
..Eller hent frem tøy du ikke lenger bruker, klipp til og bruk som kreativ innpakning! Et kjøkkenhåndkle for eksempel.

 

Match gavene med julepynten i hjemmet!
Julekalendere står som kjent fremme i nesten en måneds tid, og derfor velger også mange å legge litt fokus på at gavene skal være pene å se på. Innpakningen du velger kan du enkelt matche til resten av julepynten, og du kan la den være et diskrét tilskudd, eller la den spille en hovedrolle i rommet du plasserer den i. Se forslag til dekorative pakkeløsninger som sklir rett inn blant dine andre juledekorasjoner:

Ved å putte gavene i små sekker så kan du enkelt skape en helt egen dekorasjon ved å henge de opp eller plassere de i søte esker og kurver. Med denne typen innpakning så er det bare å prøve seg frem, og du kan enkelt justere slik at gavene tar opp stor eller mindre plass ettersom størrelsen på selve posene er små.

Adventsgavene i julens farger

Det er ikke uten grunn at rødt er populært til jul, og det er definitivt noe du kan ta med inn i julekalenderen også. Tilfør litt ekstra rødfarge blant julepynten med lekre kalenderbokser i rødt, med elementer av polkagris-striper og nisser.

Lykke til med innpakningen og sjekk ut alle våre julekalendere som du enkelt kan klikke hjem HER.
God jul!

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800