home Meny close
menu Meny

Get the look - HALLOWEEN

Lurer du på hva du skal være til Halloween? Her har vi satt sammen noen av våre favoritter når det kommer til Halloweenkostymer. Sjekk også ut nettbutikken vår med et enormt utvalg av kostymer, dekorasjoner og mye mer.

Skrekkfilm: Freddy Krueger og Jason Voorhees

Freddy Krueger og Jason Voorhees er to av de mest kjente skrekkfilm karakterene som finnes og det er ikke rart... Tørr du virkelig kle deg ut som en av disse?

PS. Visste du at Krueger er inspirert av seriemorderen Ed Gein?

Den Lille Havfruen Ariel

Har du drømt om noe mer, enn det livet du nå lever? Det gjør Ariel, og med dette kostymet har hun endelig fått mulighet til å gå på land og er nå klar for Halloween feiring!

Ariel

GOT: Daenerys og Jon Snow

Med mindre du har bodd under en stein har du nok fått med deg den populære serien Game of Thrones, og de mange karakterene fra serien. Halloween er så klart en perfekt anledning til å kle deg opp som din favoritt fra serien. Kle deg ut som en av seriens to hovedpersoner; Jon Snow og Daenerys.

Game of Thrones

Se vårt store utvalg av Halloween-kostymer i nettbutikken

Frankensteins Monster

Mange tror at det er selve monsteret som heter Frankenstein, men dette er feil. Doktor Frankenstein er besatt av å skape liv, og av forskjellige likdeler har han nå klart å lage det perfekte monsteret - Frankensteins monster!

Frankenstein

GOT: Red Woman og Cersei

Dersom du har sett litt av Game of Thrones er du godt kjent med disse karakterene... Den maktsyke dronningen Cersei og The Red Priestess Melisandre, med sine mystiske krefter.

Det fine med disse kostymene er at disse to fungerer like godt enten du kjenner til karakterene eller ei; vær en dronning fra middelalderen eller en prestinne med skremmende hensikter...

Game of Thrones Kostyme

Thriller: Black Swan

Kle deg ut som Natalie Portman's karakter i den psykologiske thrilleren Black Swan. Nina Sayers er en ballerina som sliter med sitt eget sinn når hun forsøker å passe inn i rollen som både den hvite og svarte svanen i Svanesjøen. Dette kostymet vil alle kjenne igjen, og passer perfekt for deg som vil være både elegant og skummel til Halloween...

Black Swan Kostyme

Black Swan Kostyme 649,- // Black Swan Maske 89,- //Ansiktsmaling Svart og Hvit 29,- // Hvite Strømpebukser 59,-

Kle deg ut til Halloween med et av våre mange Halloween kostymer

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800