home Meny close
menu Meny

Dekorere til Babyshower

Festkompaniet
February 27, 2019
Oh baby babyshower rosa blå

Tema til Baby Shower

Skal du arrangere Babyshower for en venninne som venter barn? Det er ingen tvil om at dekorasjonene er med å sette stemningen, så dekorer med pasteller, "baby farger" og søte detaljer. Vi anbefaler å starte med å velge et tema, og deretter velge pynt, snacks/kaker osv. deretter. Her finner du inspirasjon til noen av våre favoritt-temaer! Også er det så klart lov å mikse eller kanskje velge et tema som har en betydning for festens hovedperson?

Ønsker du tips til leker, bleiekake, gaver og mer? Se våre tips til å arrangere baby shower!

Klassikeren: Rosa eller blått

Vet dere kjønnet til babyen? Da er det mange som velger å gå for et fargetema som representerer dette. Fint er det også, med alt i én farge. I tillegg til vår kategori for babyshower, kan du sjekke ut fargekategoriene for rosa og blå (eller et annet mønster- og fargetema).

Babyshower dekorasjoner blå rosa
gender reveal babyshower

Oh Baby!

Er du også fan av kombinasjonen gull med rosa eller blått? Da er Oh Baby produktene perfekte for deg! Disse er kjempe populære og vi trenger ikke lure på hvorfor...

oh baby babyshower blå gull
Babyshower oh baby rosa gull
babyshower oh baby

Elefant Baby Shower

Elefanter er ikke bare noen av de smarteste dyrene vi har, men også gode foreldre. Derfor er elefanter også et populært tema til babyshower. Vi kan jo bare nevne filmen Dumbo med den magiske sangen Baby Mine. Dekorasjoner med elefant motiv er det heller ingen mangel på hos oss. La deg inspirere!

Babyshower dekorasjon Elefant
elefant babyshower

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800