home Meny close
menu Meny

Slik arrangerer du Hawaii fest!

Aloha! Hvis det er ett partytema som er skikkelig i vinden for tiden så er det Hawaii-fest. Du ser det overalt - hulaskjørt og Hawaii kranser, oppblåsbare palmer og flamingoer, kokosnøtter og fargerike dekorasjoner. Her har vi samlet sammen våre beste tips til Hawaii festen din!

Enten du arrangerer festen ute en varm sommerdag, eller fikser opp inne, så er det viktig å legge til rette for den riktige stemningen. Du ønsker at gjestene dine skal få følelsen av å ha entret et nytt land i det de tråkker over dørstokken!

Dekorasjon

For å skape en tropisk stemning er det et par ting som er et absolutt must: blomster, frukt og farger! Velg kopper og sugerør med motiv av blomster eller frukt. Skaff noen palmeblader og knyt dem fast til ballonger i gult, rosa og grønt. Heng opp fargerike lanterner i taket eller trærne og dekorer med små honeycombs på festbordet ditt. Nå er det ekstra hot med oppblåsbare donuts og andre badeleker, så hvorfor ikke pynte opp festen din med et par baderinger som ser ut som frukt, en stor flamingo eller palmer som drikkekjølere?

Pynte med ananas til Hawaii party? Sjekk våre tips til 5 ting å lage av ananas.

Servering 

Til Hawaii fest synes vi det er perfekt å severe deilige smaksopplevelser fra grillen og ikke minst, frukt! Lag friske grillspyd med fargerike grønnsaker og server sammen med syrlige dressinger. Når vi snakker om grønt, her er et kult tips: Hul ut en halv vannmelon slik at du sitter igjen med skallet. Fyll skallet med en deilig fruktsalat, toppet med en dressing av lime. Server maten med party picks med frukt og blomster!

Ikke glem noe godt å drikke på – deilig punsj med frukt slår aldri feil! Dekorer drinkene med fruktskiver, drink paraply og lag isbiter av frosne bær. For drinker med litt ekstra futt i, synes vi Mai Tai, Pina Colada og en Margarita med ananas treffer midt i blinken for Hawaii fest!

Kostyme

Selv synes vi at kostymer er en selvsagt ting når man skal svinge seg til eksotiske rytmer og drikke punsj. Det blir ikke Hawaii fest uten en fargerik Hawaii krans, enten du går for bare kransen eller kjører all-in med hula skjørt og kokosnøtt-BH. Blir det litt lettkledd så slår man aldri feil med en lekker kjole eller hawaii-skjorte.

Hawaii fun fact: Visste du at hver øy har sin tradisjonelle Lei? Lei er den klassiske blomsterkransen og på de forskjellige øyene bruker de forskjellige farger på blomstene.

Masse lykke til med Hawaii festen!

 

Se flere av våre Hawaii produkter her.

Toppinnlegg akkurat nå


Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800