home Meny close
menu Meny

Spill og Lek

Latter og moro er en viktig del av festen din! Her finner du et stort utvalg av festlige leker, enten om det er til hyttekosen, spillekvelden, vorset, barnebursdagen eller bare en morsom kveld med vennegjengen! Vi har både klassikere og spennende nykommere i spill sjangeren!

Når du arrangerer fest eller inviterer til en hyggelig sammenkomst, så har du et visst ansvar for at gjestene dine har det gøy. Vi har alle kjent på følelsen av å skulle arrangere en vellykket fest. Kanskje inviterer du en gjeng folk der ikke alle kjenner hverandre fra før? En morsom fest lek er en perfekt ice breaker for å løsne opp stemningen og skape nye vennskapsbånd! Dekk på med et morsomt spørrespill eller limbo konkurranse?

Festleker er et viktig element i å arrangere en vellykket fest! Her har vi noe til enhver anledning!

Når det arrangeres før-fest, eller vors som det også kalles, er leker og spill en sikker vinner! Dette får opp stemningen og humøret! Her har vi flere forskjellige artige varianter som får festen i gang!

Brettspill og kortspill har blitt mer og mer populært de siste årene og nye varianter dukker stadig opp! Vi har et bredt utvalg av begge deler, om det er til jentekvelden eller vorset med vennegjengen!

Inviterer du til barnebursdag? Da er det kjekt med noen bursdagsleker. Ikke bare er det veldig gøy for barna, men det gjør også jobben din litt enklere! Under vår kategori for barnebursdager finner du alt annet du skulle trenge til feiringen.

Glem nå ikke en pokal eller premie til vinneren av spillet!

Her finner du også forskjellige pakker med ulike leker du kan ha i din pinata! Ta en titt i her for å se vårt store utvalg av Pinata! Se her for annet festutstyr til festen din!

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000