home Meny close
menu Meny

Smell Bonbon

I denne kategorien har vi samlet alle våre smellbongbonger, enten du skal feire nyttår, jul eller pynte til fest! Her finner du smellbongbonger i forskjellige farger, med forskjellige aktiviteter, "gaver" og så klart, klassikeren med hatt og vits! 

Smellbongbonger har mange navn, og du har kanskje hørt noen før? Knall bonbon eller crackers (engelsk)? De fleste har nok vært borti en av disse rakkerne før, men om du ikke har så skal vi gi en liten introduksjon til disse morosakene. Smellbongbonger har en "snor" i hver ende - finn deg en partner og ta tak i hver deres og dra! Dette fungerer som med et ønskebein - den som sitter igjen med smellbongbongen vinner, og vinneren får gaven inni! Den klassiske varianten inneholder en papirkrone og en morsom vits! Her finner du også andre varianter. Perfekte til å sprite opp festen eller bryte isen!

Bruk smellbonbon til å pynte opp festbordet ditt!

Disse stilige sakene er ikke bare pynt til kransekaken! Å nei da, de kan brukes til så veldig mye mer - de er rett og slett den perfekte festdekorasjon. Skal du pakke inn gaver til jul eller bursdag? Vil du pynte opp pakkene litt ekstra? Det er ingenting som er så koselig som å gi bort gaver som også er lekre å se på! Knyt fast en smellbonbon til pakken din. Det ser både fint ut med en liten pyntedetalj, men dere kan også ha dra-kamp og se hvem som vinner! 

Til jul pynter du kransekaken, men også treet eller festbordet ditt med disse flotte sakene. Vi har et godt utvalg med flere varianter, slik at du kan matche dem med fargetemaet ditt! Og så klart, det er ikke bare til jul at du kan pynte festbordet med disse. Pynt opp til nyttår, bursdag eller andre festlige anledninger! 

Et flott alternativ til knallbongbong'er kan være en liten konfettikanon! Disse er også dekorative og flotte til festbordet ditt. 

Skal du pynte til fest eller dekke et flott festbord? Ta en titt i resten av vår kategori for festutstyr, borddekking eller baking

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000