home Meny close
menu Meny

Pokaler - Medaljer - Premier

Her finner du vårt utvalg av medaljer og pokaler. Folk flest liker en eller annen form for konkurranse og alle liker å vinne. Neste gang du skal arrangere fest, en sammenkomst eller annet sosialt, så er det lurt å ha en premie i bakhånd. Gjør litt ekstra stas på den som har utmerket seg mest i løpet av dagen! Hvem var best kledd på festen? Hvem levde seg mest inn i rollen sin på Halloween? Hvem vant pokerturneringen? Del ut pokalen til vinneren og gjør litt stas på de andre med små medaljer.

Alle elsker å vinne og det er ekstra gøy med premier!

Dersom du arrangerer utdrikningslag så er ofte konkurranse et viktig element i feiringen, uansett om det er stafettleker eller mimeleken! Kanskje er det hovedpersonen selv som må svare på en quiz om sin utkårede? Uansett hva du planlegger så ikke glem å premiere vinneren!

La gjerne vinnerpokalen bli en vandrepokal og gjør spillekvelden til en tradisjon. Inviter gode venner til festlig lag hvert år til en stor turnering, enten det er poker, boccia eller monopol! Eller er dere en sporty gjeng som liker å konkurrere i mer sportslige konkurranser?

Det er ikke bare vinnere som fortjener en pokal for å vise hva de har oppnådd. Du har nok en i livet ditt som har jobbet hardt for deg og som kanskje fortjener en pokal, fordi de har virkelig vunnet når det gjelder å være verdens beste mamma eller pappa? Gi foreldrene dine, eller mor/far til dine barn, en premie for å vise dem litt ekstra omtanke på mors- og farsdagen.

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000