home Meny close
menu Meny

Photo Booth Props

Her finner du vårt utvalg av Photo Booth Props, eller fotoeffekter som det også kalles! Fotoeffekter er perfekt festutstyr til party og det blir bare mer og mer vanlig som et element til festen. Det er heller ikke veldig rart, for det er både stilig og morsomt! Med noen morsomme fotoeffekter får du selv den mest linsesky gjesten med på bildene.

Sett opp din egen fotoboks, svært enkelt! Alt du trenger er en ensfarget bakgrunn eller du kan være kreativ å lage en egen bakgrunn med en av våre store duker, glitter gardiner osv.! Dersom du ikke har en som kan stå bak kamera og forevige øyeblikkene, anbefaler vi å bruke et engangskamera eller sett frem et stativ med et kamera med selvutløser.

Velg fotoboks props som matcher ditt tema og skap minner!

Velg gjerne noen fotoeffekter som kan fungere som utkledning til festen din! For eksempel, til sjørøver- og piratfest er det perfekt med noen kule pirateffekter som øyelapp, sjørøverhatt og skjegg. Inviter til prinsessebursdag med photo booth rekvisitter av kroner, lapper og maskerademasker. Til bursdagen, bryllupet og de fleste andre anledninger, passer det perfekt med rekvisitter av litt godt og blandet: lepper, hatter, briller, barter og sløyfer. Knips morsomme bilder med vennene dine og skap minner for livet!

Feirer du noe helt spesielt? Legg med noen av våre sorte skilt som du kan skrive på selv. Dette er perfekt til bryllup – sett opp en fotoboks og la gjestene få skrive sine egne beskjeder til brudeparet som de holder frem på bildene. Morsomt for gjestene og ekstra koselig for de nygifte som får se igjennom bildene senere.

Glem ikke å sende ut alle de kule bildene til gjestene i ettertid – eller del dem på sosiale medier. 

Fant 14 produkter
per side
Asc
Fant 14 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000