home Meny close
menu Meny

Partyhatter og Hodeplagg

Her finner du vårt fantastiske utvalg av partyhatter til fest og moro! Om du skal arrangere barnebursdag eller fest med venner, så er partyhatter alltid et godt innslag.

Du har sikkert hørt uttrykket ’mann for sin hatt’? Vel, vi vil også si at hatten gjør mannen. For en hatt, eller et hodeplagg, kan gjøre utrolig mye for antrekket – eller humøret. Det er faktisk utrolig morsom med hodeplagg!

Festlige partyhatter og hårbøyler passer til alt fra bursdagsfest til utkledning!

Skal du i utkledningsfest? Da finner du garantert hodeplagget du trenger her hos oss. Vi har cowboyhatter, sombreros, kroner, ører og heksehatt. Er det utdrikningslag som skal stelles i gang? Da trenger du krone med slør til henne, eller en kanin-hårbøyle med sløyfe og mansjetter til han! Ølhjelm er et must til Oktoberfest og er det glam og glitter som er stikkordene, så har vi glitrende hatter i gull og sølv. Klover og pantomimer MÅ så klart ha som hatten passer – hva med en kjegleformet hatt full av farger, eller en i hvitt med svarte pom poms? Vi har hatter for skumle pirater, ekte vikinger og kapteiner.

Her finner du også en rekke hatter og masker til barnebursdagen, perfekt til ulike temaer: Frost (Frozen), ridder, Minions og Biler (Cars), for å nevne noen!

Partyhatter er perfekte foto rekvisitter! Morsomme hatter og hodeplagg gir det lille ekstra til fotoshooten! Hva med å dra i gang med en hattebursdag? Dette er et perfekt tema dersom man ikke vil kjøre full utkledning, men allikevel gjøre noe ekstra ut av festlighetene. Del gjerne ut en pokal til den med flottest, mest kreativ eller rarest hodeplagg!

Ta en titt i resten av nettbutikken vår for flere morsomme partyeffekter og tilbehør!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 60 av totalt 110
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 60 av totalt 110
per side
Desc