home Meny close
menu Meny

Partyhatter

Her finner du vårt fantastiske utvalg av partyhatter til bursdag og andre festligheter! Om du skal arrangere barnebursdag eller fest med venner, så er partyhatter alltid et godt innslag. 

Leter du etter forskjellige type hatter og hodeplagg til fest og utkledning? Da må du ta en titt på vår kategori med hatter! 

Alt fra søte bursdagshatter til morsomme partyhatter!

Vi har en rekke forskjellige søte, morsomme og kule partyhatter, perfekt til alle type bursdager. Hvilket tema har du på festen? Kanskje vil du ha klassiske, fargerike bursdagshatter, noen søte pastell hatter med prikker eller noen morsomme som passer til et helt bestemt tema? Velg gjerne noen hatter som passer til resten av dekorasjonene dine. Vi har hatter som passer forskjellige brusdagstemaer: Frost (Frozen), ridder, Minions og Biler (Cars), for å nevne noen! Flere produkter til disse temaene finner du under barnebursdag

Hatter er morsomt for både voksne og barn! Partyhatter er festlige og stilige fotorekvisitter som gir lite rom for tvil om hvilken anledning dere feirer!Til barnebursdag kan du plassere ut hattene rundt festbordet, dele dem ut når gjestene ankommer eller ha dem som en del av en godtepose eller gjemt inne i en pinata. Visste du at kremmerhus hatter også kan være super lekre som dekorasjon? Plasser dem på kakebordet, lag et morsomt girlander eller bruk hattene som kreative bordkort. 

Ta en titt i resten av nettbutikken vår for flere morsomme partyeffekter og tilbehør!

Fant 11 produkter
per side
Desc
Fant 11 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000