home Meny close
menu Meny

Løsbarter

Ingen fart uten bart! Her finner du vårt utvalg av ekstra ansiktshår! Vi har alle mulige løsbarter, perfekt til fest og moro eller du som ikke klarer å gro en selv.

Løsbart passer til flere forskjellige anledninger. Arranger en fest med barte-tema der  kleskoden er å stille opp med ”bart”. Løsbarter er perfekt til utkledning, og et must til mexicansk aften med pinata og sombreros. Eller til cowboyfest? Yeeha, du rir ikke gjennom den ville vesten uten en skikkelig mustache. For ikke å glemme farlige pirater og sjørøvere!

Her har vi en løsbart til enhver smak, enten om du foretrekker en velfrisert snurr, en mexicansk hengende bart eller en buskete Borat variant. De aller fleste løsbartene klistres på.

Fest med løsbart blir alltid moro. Finn frem kamera og knips minner!

Løsbart er perfekte fotorekvisitter til fotoboksen. Finn frem et par løsbarter på pinne og still opp alle mann! Samme gleden kan et par sugerør med bart også gjøre. Bart er gøy! En fest med løsbart gir bildegaranti! Med litt ekstra ansiktshår blir vi alle en linselus og du vil se hvor mange morsomme ansiktsuttrykk og grimaser en enkelt bart kan framdrive.

Løsbart kan også brukes til lek! Hva med å sette barten på mannen? En litt annen variant av sett hale på grisen, men minst like morsomt. Hvilke rare steder vil ansiktshåret havne?

Se vårt festtema Bart fest for enda mer hårete pynt og festutstyr! Der finner du blant annet borddekking, bakeutstyr med barter, ballonger og mer moro.

Sett på deg løsbart og ha det hårreisende gøy!

Fant 11 produkter
per side
Desc
Fant 11 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000