home Meny close
menu Meny

Konfettikanoner

Om du skal feire det nye året, gratulere bursdagsbarnet eller ønske det nygifte paret lykke til, så gjøres dette helt klart best med konfetti! Her finner du vårt utvalg av konfettikanoner. Konfetti som glitrer og konfetti som forestiller litt av hvert. Konfetti skriker fest og moro, og passer perfekt til alle type festligheter!

Konfettikanoner er både gøy å skyte med, gøy for den som blir hedret og gøy på bilder! Det er det ultimate partyutstyret som kommer med stemningsgaranti. Om det er jubileum, bursdag, temafest eller kanskje noe helt annet; konfettikanon slår ikke feil.

Konfettikanon er det perfekte festutstyr: La det glitre av konfetti!

Dra på med en konfettikanon som skyter hele regnbuens farger til karnevalet. Overøs din kjære med røde roseblader på Valentines Day eller fest med glam og stil med en konfettikanon som spruter metalliske farger.

Kjenner du noen som skal gifte seg? Kanskje du er den heldige med bryllupsplaner i nærmeste fremtid? I så fall kan vi anbefale å gå til innkjøp av et par konfettikanoner. Se for deg at de nygifte kommer ut på kirketrappen og gjestene fyrer opp med roseblader og hjerter – vi har begge i både hvitt og rødt. For et magisk øyeblikk det vil bli! Og ikke minst stilige bilder.

Konfettikanoner har feiring skrevet over seg i store bokstaver, for det er en perfekt måte å feire at noe har skjedd – eller for å feire noen. Feire jubilanten med konfettikanoner formet som champagneflasker. Noen i vennegjengen som nylig har fått en ny jobb? Kanskje vunnet i lotto? Sjekk ut våre konfettikanoner som spruter pengesedler! Ta en titt på vår konfetti kategori for enda mer glitrende glede!

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000