home Meny close
menu Meny

Invitasjoner og Bursdagskort

Klar for feiring og fest? Første steget er å fastsette en dato og sende ut innbydelser til venner og bekjente! Her finner du invitasjoner, takkekort og bursdagskort til fest og bursdag.

Vi har en rekke forskjellige kort, med variasjon i farger og motiv. Har du et bestemt tema på festen? Send ut invitasjoner som viser gjestene dine hva de kan forvente seg av festen! Sjørøver fest? Send ut kort med sjørøvermotiv på! Vi har enkle kort og pop-up kort og kort med fasong.

I en digital verden er det ekstra koselig med en håndskreven invitasjon eller takkekort!

I dag tar internett over mer og mer, men det er ingen grunn til å la gamle tradisjoner i stikken. Med en postkasse som stort sett bærer regninger og annen kjedelig post, er det ingenting som er så koselig som å motta et fint kort og invitasjon til fest! Velg gjerne et unikt og kreativt kort som blir ekstra spesielt å motta!

Skal du på fest? Ta med et gratulasjonskort til bursdagsbarnet, brudeparet eller de nybakte foreldrene! Har du hatt fest? Send ut takkekort med en takk for gaven og at gjesten din kunne komme. Ikke bare er det hyggelig å motta, men det er fint å sette litt ekstra pris på venner og bekjente! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 31
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 31
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000