home Meny close
menu Meny

Godteposer

Her finner du vårt utvalg av forskjellige lekre poser, både stoffposer og papirposer, gaveposer, pynteposer og flere godteposer! Uansett om du trenger de til skattejakt, gaveposer eller kanskje du vil bruke papirposer til å servere gjestene dine snacks – vi har det du trenger!

Her finner du et bredt utvalg av godteposer, papirposer og gaveposer til festen din!

Vi har et stort utvalg av godteposer med forskjellige motiver og tema som passer perfekt til temabursdag, temafest eller barnebursdag. Gjem de rundt i huset eller hagen og arranger skattejakt. La gjestene fiske etter godteposene med vår fiskedam bursdagslek. Lek tampen brenner eller del ut til gjestene når de drar, med en takk for at de kunne komme.

Papirposer kan brukes som gaveposer, blomsterpotter og servering. Pakk lekkert inn gavene dine med papirpose og pynt med hyssing og en blomst, sløyfer og skriv på hvem gaven er til med svart tusj eller gullskrift. En fin måte å pakke gaver med papirpose er å legge gaven nedi posen og silkepapir på toppen. Puff opp og dander silkepapiret slik at det stikker litt ”rotete” ut opp av toppen på posen. Fint!

Sett frem papirposer, brett ned kantene og fyll dem med potetgull, popcorn og annet snacks: rustikk og lekker detalj til borddekking og passer perfekt til hagefest. Papirposer er også super fint å tre utenpå vinflasken eller blomsterpottene og fest med hyssing.

Gi en gave tilbake til gjestene dine! Til formelle selskaper som bryllup er det lekkert å bruke de små, gjennomsiktige gaveposene til å holde godteri eller andre søte detaljer. Del de ut til gjestene når de ankommer selskapet, eller pynt med de på bordet. 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 28
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000