home Meny close
menu Meny

Glow Sticks

Her har vi samlet alt vi har av selvlysende produkter, slik at du enkelt finner det du trenger til festen din! Er du klar for temafest med glow in the dark? Kanskje skal du riste løs på rave party? Glowsticks og andre glow produkter er alltid gøy, uansett alder!

Her finner du glow produkter og andre selvlysende produkter til festen din!

Her finner du ansiktsmaling som lyser i mørket. Malingen kommer i flere sterke neon farger og kan brukes både på kroppen og klærne. Gjør klar noen tuber i forskjellige farger og mal hverandre før festen starter – både sosialt og gøy! Glem ikke håret; vi har egen selvlysende hårspray i forskjellige farger som virkelig vil sette prikken over i-en.

Når dere begynner å se riktig så fine ut er det bare å finne frem tilbehøret. Pynt dere opp med armbånd, halskjeder og tiara, alt som lyser i mørket. Du knekker dem bare forsiktig opp slik at stoffet inne i røret reagerer og blir selvlysende. De lyser i flere timer og det blir spesielt kult på dansegulvet!

Uansett om du arrangerer bursdag, hjemmefest eller vorspiel så er det stas å pynte opp litt hjemme. Heng opp noen selvlysende ballonger og demp lysene. Til Halloween eller utkledningsfest har vi også stilige rekvisitter som lyser i mørket! Heng opp et sjanglete skjelett eller pynt kaken med en selvlysende kniv skåret ned. Heng opp selvlysende spindelvev i vinduer og dørkarmer.

Tips! Dersom du skal arrangere Star Wars temafest eller bursdag, så anbefaler vi å bruke light sticks og lage lyssverd! Velg en light stick i rødt eller blått og reis ut i galaksen!  

Fant 1 produkter
per side
Desc
Fant 1 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000