home Meny close
menu Meny

Gjestebøker

De store feiringene er ekstra viktige å minnes og en av de beste måtene å samle gode minner fra dagen er gjennom en hyggelig gjestebok. Her kan gjestene dine skrive hyggelige hilsner, lykkeønskninger, flauser og morsomme minner og ikke minst, et bilde av underskrevne. 

Her har vi samlet alle gjestebøkene du finner i nettbutikken! De fleste egner seg aller best til romantiske anledninger som bryllup, men flere av bøkene kan brukes til alle mulige anledninger, om det er en spesiell feiring, baby shower, dåp eller noe helt annet! Det finnes mange anledninger der en gjestebok blir et ekstra hyggelig tilskudd. De fleste ville kanskje bare tenke gjestebok i forbindelse med bryllup, men det er like fint å ha som en minnebok fra andre anledninger.

Gjestebok til bryllup og andre feiringer

Tenk deg fra en baby shower å kunne lese morsomme flauser og minner med venninnene dine, eller se for deg at moren din hadde en bok med historier og hilsner til DEG fra hennes venninner fra den tiden du lå i magen - så gøy! Hva med koselige minner fra dåpsdagen?

Vær kreativ med gjesteboken - det kan være mye mer enn den tradisjonelle gjesteboken. Lag et tema for boken, lim inn bilder, skriv flauser og morsomme minner, tips og råd.  

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000