home Meny close
menu Meny

Gaveinnpakning

Der det er fest er det også ofte noe som skal pakkes inn! Enten du skal pakke inn en bursdagsgave, en julegave, en vertinnegave eller en overraskelse til noen på Valentines, her har vi samlet alt av innpakning, gaveesker og gavebånd til din presang. Det er mye glede i å gi og enda hyggeligere er det å gi bort noe når gaven er pent pakket inn, er du ikke enig? En fint innpakket gave gir mye glede til mottakeren alene. 

Her har vi gaveesker og annet tilbehør til pakker, enten du skal gi bort gaver til den vordende moren på hennes Babyshower, eller du skal gi en liten forlovergave til forloverne dine på morgenen av den store dagen. Vi har også gaveposer som passer perfekt til barnebursdager. Pakk inn gaven til bursdagsbarnet eller bruk dem som godtepose som deles ut til alle gjestene dine. 

Gaveesker, gaveinnpakning og gavebånd til festlige anledninger

I denne kategorien finner du også masse fine gaveesker som kan brukes til å gi bort godsaker som kake, kjeks og annet digg. Det er jo perfekt til Valentinsdagen! Lag deilig hjemmelaget sjokolade og pakk det inn og gi bort til din kjære. 

Pynt pakken din med lekkert gavebånd som du krøller. Kombiner gjerne forskjellige farger med gavebåndene, dette er nemlig alltids lekkert. Her finner du også flere søte detaljer som gjør pakken din enda finere. Vi har et utvalg av helt spesielle, lekre til/fra lapper. Skriv ned en liten hilsen til mottakeren din; kanskje noen hyggelige ord om personen, om forholdet deres eller et koselig sitat.

Visste du? I Japan er de nesten mer opptatt av selve innpakningen enn hva som er inne i gaven. Vi synes heller ikke at dette er så rart, for det er både gøy å pakke inn flotte gaver, gi dem bort og ikke minst, motta dem! 

 

Fant 17 produkter
per side
Desc
Fant 17 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000