home Meny close
menu Meny

Gadgets og Morosaker

Det er ikke alltid lekker pynt og dekorasjon er alt som skal til for å lage en knallbra fest. Noen ganger kan det lille ekstra gjøre festen enda morsommere, enda mer gjennomført og enda kulere. Her har vi samlet forskjellige gadgets og morosaker som er perfekt til fest! Her finner du også stæsj som er kule gaver eller effekter til andre anledninger. Vi har masse dill dall du ikke visste du trengte!

Her har vi samlet alt av gadgets og morosaker som gir festen det lille ekstra!

Hva med et nydelig krus til din kjære med teksten ”Jeg elsker deg”? Eller en øl støvel til  kompisen som elsker en kald pils! Morsomme peniseffekter til en vordende brud når hun skal drikkes ut eller et intimt spill som paret kan spare til senere… Hva med en proff vinåpner til vinkjenneren i gjengen?

Vi har flere stilige barspeil med forskjellige motiver, som er perfekte til å dekorere med i spisestuen, barhjørnet hjemme eller dra frem på drink night med vennegjengen.

Dersom du skal arrangere fest og vil gjøre noe litt utenom det vanlige, kanskje overraske gjestene dine med noe de aldri hadde sett for seg, så er dette stedet å lete. Her finner du alt av dill dall, stæsj og finurlige ting som ellers er spredt rundt i nettbutikken, men som her er samlet på ett sted. Dette er kategorien som gjerne er siste stopp før handlekurven. Eller er det første stopp for å få inspirasjon? 

Ta en titt i resten av nettbutikken og under de ulike kategoriene for å finne flere festartikler som passer til festen din!

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 29
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000