home Meny close
menu Meny

Barutstyr

Her finner du festleker for vokse! Eller barutstyr som man også kan kalle det. I denne kategorien finner du alt du skulle trenge for å mikse i stand tidenes fest! Vi setter alle pris på noe godt i glasset og her er utstyret du trenger for å imponere venner og bekjente.

Dette er kategorien for deg som har lyst til å lære og mikse freshe drinker, deg som vil ha litt ekstra party effekter eller kanskje du rett og slett er genuint interessert i bartender faget. Uansett, vi har alt fra morsomme effekter til skikkelig barutstyr. 

Sprit opp festen med ordentlig barutstyr og bartilbehør

Pimp opp baren med en stilig bar-dispender, lag festlige drinker med drinkpynt: rosa flamingoer, lekre drinkparaplyer og fargerike sugerør! Nyt avkjølt drikke med våre kule oppblåsbare drikkekjølere. I denne kategorien finner du noe til enhver anledning, enhver fest.

Trenger du en morsom gave? Noe som ikke er altfor høytidelig, men absolutt veldig brukbart? Vi har flere fine krus, artige ølglass og shotteglass som gjør seg utmerket som gaver til de som fyller år, en vert/vertinne eller kanskje du skal utstyre den vordende bruden med en knallrosa lommelerke? Lag deg en skikkelig bardisk med vårt barutstyr, heng opp noen barspeil og dekorer med party-ballonger. Få i gang festen med noen fete drikkespill og la taperen få smake øltrakten.

Det kan det være lurt å gjemme unna noen ’Dagen derpå’ pakker til ja, dagen derpå. Man sparer ikke på kruttet med skikkelig barutstyr! Slike pakker finner du her.

Ta gjerne en titt i resten av vår nettbutikk for mer utstyr og pynt til festen din!

Fant 12 produkter
per side
Desc
Fant 12 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000