home Meny close
menu Meny

Konfetti Ballonger

Konfettiballonger er skikkelig i vinden og blitt kjempe populært som festdekorasjon og pynt! De er å se overalt og det er nok ikke veldig rart – de er jo utrolig lekre! Konfettiballonger er gjennomsiktige ballonger som er fylt med lekker konfetti inni. Velg en konfettiballong med konfetti som passer til resten av pynten din eller til temaet på festen din.

Konfettiballonger er utrolig populært og er perfekte party ballonger!

Konfettiballongene kan fylles med helium, noe vi absolutt anbefaler for disse er helt klart flottest når de får sveve! Bind dem gjerne sammen i en bukett sammen med andre ballonger i farger som passer til konfettien. Bruk de alene og fest de til en lang snor som igjen er festet til noe tungt, så kan du plassere dem som dekorasjon hvor du vil. Istedenfor tråd kan du også bruke vimpler eller girlander og feste de med. Tassels er også utrolig fint å feste i konfettiballonger!

Ballonger med konfetti passer til alle anledninger! Velg en konfetti med gull til en classy, elegant fest, kanskje med Hollywood tema? Eller en gjennomsiktig ballong med fargerik konfetti sammen med andre fargerike ballonger. Til dåpen eller baby shower velger du en ballong med konfetti i pastell farger og kombiner dem med fest pynt og dekorasjoner i pastellfarger.

Skal du gifte deg? Konfettiballonger er en lekker fotorekvisitt, både til bildene til invitasjoner og selve bryllupsbildene! Ha en stor konfettiballong alene eller sett den sammen med en bukett hvite ballonger. Ikke glem et par til pynten under bryllupsfesten også!

Heliumtanker kan du få kjøpt hos oss her!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 50
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 50
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800