home Meny close
menu Meny

Heliumballonger

Her har vi samlet vårt utvalg av folieballonger som er perfekte til å fylle med helium! Folieballonger kan også fylles med vanlig luft og vanlige ballonger kan fylles med helium.  

Ballonger laget av folie er perfekte party ballonger! Det kule med folieballonger er at de kan ha forskjellige fasonger og former, noe som er perfekt dersom du har et bestemt tema, feirer noe spesielt eller vil ha noen spennende elementer blant resten av pynten. Til bursdager eller jubileum er det et must med ballonger formet som tallet man feirer! Eller bokstavballonger som staver LOVE til Valentines? En folieballong er veldig lekkert å kombinere med vanlige ballonger i matchende farger eller samme farge. Bare blås opp folieballongen i helium og fest den til en lang snor. Bind så de andre ballongene fast i snoren under – voila! En lekker bukett.

Folieballonger og heliumballonger er alltid ekstra gøy på fest!

Folieballonger er også en stor hit blant barna! Barn elsker ofte store ting som har forskjellige fasonger, gjerne noe de selv liker! Skal du arrangere bursdag for barnet ditt? Da er det perfekt med en ballong formet som en hest, en fotball, eller hva med en gigantisk Minion ballong som er omtrent like høy som barna!

Selv om vanlige ballonger kan brukes til uendelige forskjellige dekorasjoner, så er det absolutt mer gøy med heliumballonger! Når du fyller heliumballonger vil de sveve av seg selv, så her er det viktig at man knyter dem fast i noe eller har de under taket. Du kan enten feste dem ved å binde dem fast i noe med tråd, eller feste tråden til en stein eller en rispose slik at du kan plassere dem akkurat der du vil.

Vi selger også heliumtanker slik at du kan blåse opp ballongene selv med helium. Helium kan brukes på både folieballonger og vanlige ballonger. 

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 138
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 138
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800