home Meny close
menu Meny

Helfargede Ballonger

Her finner du hele vårt sortiment på helfargede ballonger, i alle størrelser og i alle regnbuens farger og mer til! Vi tilbyr ballonger av høy kvalitet og som oftest holder alle våre ballonger helium i minst 24 timer.

Ensfargete ballonger er klassikeren og passer til alt. De ensfargete ballongene er perfekt til å lage morsomme ballong kreasjoner eller til å kombinere med annen pynt. Lag flotte dekorasjoner ved å binde pom poms, honeycombs og ballonger i matchende farger eller i samme farge i forskjellige nyanser. Dette blir en svært lekker dekorasjon som passer til de fleste sammenkomster og festligheter. Kombiner dem gjerne med ballonger i lik farge med mønster eller motiv som passer til temaet ditt.

Helfargede party ballonger gir det mulighet til å være ekstra kreativ med dekorasjonene!

Lag ballonglenker! En morsom og fin vri på girlander og andre lenker til å dekorere med er ballonglenker. Velg ballonger i forskjellige farger, for eksempel pastellfarger eller farger som matcher temaet ditt. Blås ballongene opp, men la noen være litt større, og noen litt mindre. Knyt de fast til en hyssing, på rad og rekke, og heng opp under taket.

Du kan binde ballonger sammen på en rekke forskjellige måter, så her er det bare å være kreativ! Velg for eksempel rosa ballonger og noen gule, og bind dem sammen som blomster. Blås opp den gule litt mindre enn de rosa og fest de rosa rundt den som kronblader.

Et morsomt tips er å henge ballongene opp ned fra taket! Da trenger du ikke helium, men blåser de bare opp som vanlig, fester dem i tråd som du igjen fester til taket. Ganske stilig!

Sjekk ut vårt ballong tilbehør for det du trenger til dekorasjonene dine! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Asc
Lukk
800 kr igjen til fri frakt!
0 av 800