home Meny close
menu Meny

Tallballonger

I denne kategorien finner du alle ballonger med tall, eller formet som tall. Ballonger med tall er perfekte party ballonger til å feire bursdager, Reunions, jubileum eller nyttårsfeiringer! Her har du alle tall fra 0-9 og runde tall eller andre spesielle aldre som må gjøres ekstra stas på.

Ballonger som er formet som tall blir stadig mer og mer populært og vi vil absolutt anbefale å velge ut et par av disse til feiringen! Kombiner dem mer enn gjerne med ballonger med trykk av samme tall. Ha for eksempel de store tall ballongene alene, mens du kombinerer de vanlige tallballongene med helfargete ballonger i matchende farger. Lag buketter av disse som du pynter med rundt i lokalet!

Tall ballonger passer perfekt til feiringer og kan gjerne kombineres med andre ballonger!

Vi har forskjellige ballonger med tall som passer til forskjellige anledninger og forskjellige temaer. Bruk ballonger i en farge som matcher temaet ditt. Finner du ikke det? Vel da er gull og sølv alltid en sikker vinner! Disse går med omtrent alle farger og ser utrolig lekre ut i kombinasjon med andre.

Tips til å lage en stilig dekorasjon? Bruk tall i enten gull eller sølv og ensfargete ballonger i én farge eller to-tre farger som matcher godt. Gjerne pastellfarger eller en farge i forskjellige nyanser. Blås ballongene opp med helium. Du finner helium og annet ballong tilbehør her. Fest tallet eller tallene dine i et langt bånd. Har du to tall så knyt sammen båndene , slik at de henger samlet. Fest så de andre ensfargete ballongene til båndet, enten i en klase under tallene eller nedover båndet. Helt til slutt knyter du endene av båndene fast i noe tungt, for eksempel en rispose, slik at de ikke flyr sin vei. Bruk oppsatsen som pynt på bordet eller ellers i lokalet!  

Fant 23 produkter
per side
Asc
Fant 23 produkter
per side
Asc
Lukk
600 kr igjen til fri frakt!
0 av 600