home Meny close
menu Meny

Vimpler

Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler, banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere  med! Vi har et bredt sortiment med mange forskjellige varianter, både med figurer og farger. Her har vi noe for de fleste anledninger, så ta en titt og la deg inspirere!

Vimpler og andre banner er populært festutstyr og det er ikke uten grunn!

Vimpelbannere og annen hengende pynt blir bare mer og mer populært som festpynt og har et svært viktig element når det kommer til festutstyr! Den voksende populariteten er ikke overraskende, for slik dekorasjon er utrolig lekker og gir mange muligheter når det gjelder dekorering av festlokalet ditt. Velg pynt som matcher temaet til festen, eller som går i samme farger. Kombiner gjerne flere varianter sammen. Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende. Med bue, så mener vi at når du skal henge opp banneret, så velg gjerne noen festepunkter, slik at banneret henger i flere buer bortover.

Banneret ditt må ikke henge i taket. Det kan være helt nydelig å pynte med på vegger, langs rekkverk eller heng det fra bordkanten.

Vi har også banneret med tekst! Velg ett som staver ut ”Happy Birthday” til bursdagsfesten. Vi har flere varianter, som passer til forskjellige tema. Vil du skrive noe unikt? Eller navnet på bursdagsbarnet? Kanskje er det en spesiell anledning som Baby Shower og du vil skrive kjønnet på babyen på veggen? Da har vi banner kit der det følger med forskjellige bokstaver slik at du kan skrive akkurat det du ønsker!

Vimpelbannere og andre type girlander kan også brukes som bånd til ballonger, noe som kan være kjempe fint!

 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 34
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000