home Meny close
menu Meny

Vifter

Vifter har blitt stadig mer populært og er å se på flere og flere blogger og så klart, fester. Du synes kanskje de virker som en litt snodig festpynt, men de er svært dekorative og gjør seg veldig fint på veggen i lokalet ditt! Her i vår nettbutikk finner flere forskjellige typer, både i størrelser, farger og mønstre.

Vifter kan være fint å kombinere med pom poms eller vimpelbannere. For eksempel kan du feste viftene til en tråd og la de henge fra taket, blandet med pom poms i matchende farger!

Hvordan dekorere med vifter? Vi har gode tips til festpynten!

Når du dekorerer med vifter bør du henge flere sammen, istedenfor en og en. Heng tre eller flere sammen, gjerne i forskjellige størrelser og to forskjellige farger. Det kan også være utrolig flott med flere farger dersom du velger å sette mange vifter sammen.

Velg gjerne samme farge i forskjellige sjatteringer eller gå for en gullvifte i kombinasjon med hvitt. Bruk de gjerne til å dekorere med over buffetbordet, på veggen bak brudeparet eller for å piffe opp en ensfarget, enkel vegg i lokalet ditt. Sett de gjerne slik at de overlapper hverandre litt, fremfor å ha mellomrom! Det skal se ut som en blomstereng av fargede, vakre vifter!

En stilig vri på viftene er å kjøpe flere av én eller to farger. Klipp viftene i to, slik at du får to halve. Vær forsiktig når du gjør dette, så du ikke ødelegger viftene. Ta så og teip forsiktig halvdelene sammen, ende mot ende, slik at du får en lenke av viftene. Dette er en lekker vri på vanlige vimpelbannere. Lag gjerne flere lenker i forskjellige farger og heng dem ved siden av hverandre.

Se gjerne resten av butikken for mer festutstyr!

Fant 3 produkter
per side
Asc
Fant 3 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000