home Meny close
menu Meny

Tassel

Her finner du vårt utvalg av tassels! Tassels, eller dusker, blir bare mer og mer populært som festpynt. Det er så enkelt og gøy, hvordan dusker kan lage så elegant og lekker pynt! Tassels kan brukes på flere måter, de er perfekte til å kombinere med annen pynt og passer til alle anledninger!

Pynt til fest med tassel – her er våre beste tips til festdekorasjoner!

­

Tassels girlandere er akkurat som et vimpelbanner, men med dusker istedenfor vimplene. I likhet med vimpelbannere, kan du bruke tasselsgirlander overalt. Dekorer med dem oppunder taket eller på veggen. Heng dem lang et gelender eller langs bordkanten. Inviterer du til festmiddag? Dropp duken! Dekorer heller bordet ditt med lekre pom poms, konfetti og honeycombs og heng tassels langs bordkanten rundt hele bordet. Velg pynt i matchende farger, for eksempel alt i pastellfarger i blått, lime, grønt og gull. Sett frem levende lys og friske blomster – lekkert!

Tassels er også utrolig lekkert å dekorere med på kake-bordet eller buffetbordet ditt! Istedenfor å henge i en rett linje, fest bare noen deler av girlandere slik at det henger i buer. Tassels er kjempefint å kombinere med vimpler/girlandere med for eksempel sirkler.

Dropp ballongsnoren og heng på tassels i stedet! Dette har du sikkert sett før – ballonger med frynser som henger ned i gull, rosa, hvitt og andre fargekombinasjoner. Det er ekstra fint på store ballonger, tallballonger, folieballonger/heliumballonger eller konfettiballonger. Ballonger med konfetti og tassels er en nydelig kombinasjon du må prøve ut! Velg tassels i farger som matcher konfettien inne i ballongen. Du kan også henge tassels fra pom poms, honeycombs eller fra en pinata!

Fant 3 produkter
per side
Asc
Fant 3 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000