home Meny close
menu Meny

Serpentiner

Her finner du vårt utvalg av serpentiner. Serpentiner er et fast element ved en hver stor festanledning. Det er vanlig å bruke dem dandert utover bordet, men de kan også fint brukes på andre måter. Heng dem i taket og la de krølle nedover. Kombiner dem med annen festpynt som pom poms og honeycombs. Det er også utrolig lekkert å blåse opp heliumballonger og binde serpentiner fast i ballongene, istedenfor bånd. La ballongene henge oppunder taket med serpentinene som faller ned i lokalet. Serpentiner er perfekt pynt til fest!

Serpentiner er en sylinder med papir som er rullet sammen. For å dekorere med de, tar du tak i en av endene og drar forsiktig ut lange krøllete lenker med bånd.

Serpentiner er perfekt pynt til fest til alle anledninger!

Du har sikkert sett dem mest brukt i barnebursdager, men denne festpynten er et perfekt tilskudd til alle type anledninger. Velg en farge eller fargekombinasjon som passer til din temafest, ditt fargetema eller anledningen.

Dekorer 17. Mai bordet med serpentiner i våre nasjonalfarger rødt, hvitt og blått. Heng serpentiner i sølv fra taket for å feire det nye året! Her er det ingen vits i å spare på kruttet. Lag en magisk feiring og la de henge tett i tett i hele taket, som et langt slør. Serpentiner er også flott festutstyr til sommerfest utendørs. Har du et stort tre i hagen? Pynt opp treet med serpentiner som henger fra gren til gren sammen med lanterner som lyser opp den mørke sommernatten.

Se gjerne gjennom vårt store utvalg av festutstyr for mer lekker pynt til anledningen. 

Fant 4 produkter
per side
Asc
Fant 4 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000