home Meny close
menu Meny

Pom Pom

Klar for party? Pom pom er et utrolig lekkert tilskudd som pynt til fest, og vi anbefaler absolutt å dekorere med disse i en kombinasjon med Honeycombs og lanterner. Velg gjerne to, tre farger som komplimenterer hverandre og pynt klart til fest!

Skal du pynte til bryllupsfest? Kanskje dåp? Dekorer taket med pom poms i nydelige pastellfarger. Kombiner fargene gull, sølv, hvitt og svart for en elegant og klassisk dekorasjon til Nyttårsaften, Hollywood tema eller bursdagen! Bland knallfarger, små og store pom poms til barnebursdagen! Eller hva med vårt flotte pom pom girlander? Super dekorativt å henge fra vegg til vegg eller oppunder taket. Gjør det komplett med fargerike ballonger på gulvet!

Lag elegant pynt til fest med kreative løsninger med Pom pom!

Fest gjerne flere pom poms sammen og dekorer rekkverk, døråpninger og buffetbordet med dem. Lag en stilig fotovegg ved å henge pom poms vertikalt nedover fra for eksempel taket. Fest 4-5 pom poms med mellomrom i en tråd. Lag flere slike rekker og heng de opp! Dette blir det kule bilder av!

Et annet tips er å bruke pom poms i samme farge, men forskjellige nyanser, for eksempel mørk blå og lys blå. Heng dem gjerne i klaser eller heng én og én hver for seg. Dersom du henger de hver for seg kan det være veldig fint å sammenkoble dem ved å henge et girlander eller papirlenke mellom dem, festet i bunnen av hver pom pom!

Hvis du skal ha en temafest, for eksempel Halloween eller Minions, kan du enkelt gjøre din pom pom om til figurer som passer temaet! Bruk farget papir og klipp ut øyne, neser, tenner, ører eller armer og lim de fast i en pom pom i passende farge!

Se gjerne resten av butikken for mer festutstyr og fest dekorasjoner!

 

Fant 5 produkter
per side
Asc
Fant 5 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000