home Meny close
menu Meny

Lanterner

Her finner du vårt utvalg av lanterner, eller rislamper som de også kan kalles! Her hos oss i Festkompaniet finner du lanterner i forskjellige farger, fasonger og med mønster. Vi har alt fra den klassiske, kinesiske flyvende lanternen til flytende blomsterlanterner.

Lanterner er veldig elegant pynt til fest og passer til de fleste anledninger. De kan også brukes om og om igjen, så et par lanterner kan være en god investering! Mange forbinder sikkert rislamper eller slike papirlanterner med Asia. Kinesisk lanterne er veldig vanlig under festivaler i Kina og i flere andre asiatiske land. I Asia har de ofte egne lanterne festivaler der lanternene symboliserer en ny start, hell og lykke. I vestlig kultur har lanternene blitt svært populære. Ikke bare brukes de til fest, men de er også nydelige å dekorere med hjemme eller å bruke som dekorativt lys. Heng opp noen lysende lanterner i hagen for stemningsfulle sommerkvelder. Dekorer med en fargerik lanternerekke eller send opp en flyvende kinesisk lanterne!

Kreative og morsomme løsninger med lanterner til festen!

Til bryllup er det nydelig å dekorere hele taket i festlokalet med hvite, lysende lanterner. Dette skaper en eventyrlig, magisk stemning til den perfekte dagen. Et annet tips er å feste små papir sommerfugler på lanternene for en skikkelig sommerstemning! Nydelig! 

Med litt tykt, farget papir kan du enkelt klippe ut og lage planeter med ring rundt – kanskje til Star Wars tema? Eller krøll blått gavebånd og heng lange bølgende tråder ned fra lanternene for å lage maneter til sjørøvertema eller Nemo bursdagen!

Lim på glitter stjerner for en eventyrlig stemning eller bland mønstrete og ensfargete lanterner sammen! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000