home Meny close
menu Meny

Konfetti

Her finner du alt vi har av konfetti! Konfetti er den perfekte pynt til fest, som vil være med på å lage en skinnende, glitrende kveld! Vi har konfetti i mange forskjellige former og farger, så her kan du skreddersy pynten til akkurat din fest. Konfetti kan brukes til så mangt, så la deg inspirere og gjør klar til fest og moro!

Dryss konfetti over bursdagsbarnet, dander bordet ditt eller fyll ballonger med konfetti!

Det er mye festutstyr som skal på plass og konfetti er kanskje ikke det første man tenker på når man lager den lange listen over innkjøpene og forberedelsene som må gjøres før gjestene kommer på døren. Men konfetti bør absolutt være med på listen. Til borddekkingen er konfetti nydelig til å strø lett over bordet. Velg gjerne en konfetti type som passer temaet ditt eller fargene i resten av pynten. Bruk stjerner til nyttårsfesten, snøkrystaller til vinterbursdagen og sommerfugler til sommerfesten.

I bryllup er det nydelig å dekorere med sølvnøkler, ringer og små diamanter. Skal du overraske din kjære på jubileumsdagen? Kanskje er det Valentines som står for tur? Ingenting er mer romantisk en vakre roseblader, om du velger røde eller en annen farge, som ligger dandert utover rommet. Bruk dem gjerne for å lage en sti som viser din kjære hvor de skal gå. Dekorer et romantisk middagsbord med rosebladene eller legg dem lett på vannet i badekaret for en ekte spa-følelse. Det beste med konfetti roseblader er at de kan brukes om igjen og visner ikke!

Her finner du også våre ballong konfetti kit! Store gjennomsiktige ballonger fylt med konfetti er både lekkert, elegant og utrolig morsomt til fest!

Se også vår kategori for konfettikanoner!

Fant 12 produkter
per side
Asc
Fant 12 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000