home Meny close
menu Meny

Honeycombs

Honeycombs er mer populært enn aldri før! Honeycombs er runde festballer laget av papir, ofte silkepapir. De kommer i alle farger og her i vår nettbutikk finner du også Honeycombs med figurer!

Honeycomb betyr vokskake på norsk, altså de sekskantede rutene du ser i en bikube. Grunnen til at disse nydelige dekorasjonene har fått dette navnet, er på grunn av måten papiret er festet, som ser ut som små honning kamre. Det er et passende navn, for like søtt som honning, er også denne festpynten!

Honeycombs er både flotte som pynt til fest og som et lekkert tilskudd til interiøret hjemme!

Til fest er Honeycombs det perfekte tilskuddet til resten av dekorasjonene. Velg to eller tre forskjellige farger og pynt med dem slik du hadde gjort med ballonger! Heng dem i klaser, ned fra taket eller på veggen. Velg gjerne litt forskjellige størrelser for å lage mer spill i dekorasjonene dine. For mye av det gode er ikke et uttrykk som passer her, for Honeycombs er nemlig dødslekkert å ha mange av! Vi lover feststemning! Velg gjerne noen tassels/dusker i matchende farger og fest de i bunnen av dine Honeycombs. De er også fine å kombinere med vifter og pom poms!

Mange velger å pynte opp hjemme med disse dekorative ballene til vanlig. De er ikke bare flotte som pynt til fest, men kan gi det lille ekstra til interiøret ditt. Dekorer gjerne med Honeycombs i samme farge som du har i puter, gardiner eller andre elementer i hjemmet for å skape en rød tråd i interiøret ditt.

Ta gjerne en titt i nettbutikken for mer nydelig festutstyr. 

Fant 17 produkter
per side
Asc
Fant 17 produkter
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000