home Meny close
menu Meny

Festpynt og Dekorasjon

Det er så lett å gi festen det lille ekstra! Pynt opp med stilige dekorasjoner, gjerne en miks av forskjellige dekorasjoner som ballonger, serpentiner, honeycombs, tassels, girlandere og mer!

Dato er satt, invitasjonene er sendt og det eneste som gjenstår er dekorasjonene. Skal du gå for et tema? En spesiell farge eller fargekombinasjon? Er det en spesiell anledning eller trenger du bare en unnskyldning til å rise litt på dansefoten og hygge deg i godt lag? Uansett grunn til feiring, så er pynten og dekorasjonene en viktig del av det!

Dekorasjoner og pynt til festen setter stemningen! 

Du trenger ikke være stylist for å gjøre det lekkert! Her finner du alt du trenger, fordelt i ulike kategorier, slik at du lett finner frem. Ser du etter en spesiell farge? Da må du gjerne se vår kategori Mønster og Fargetema. Eller ser du etter ballonger? Vi har også en egen kategori for borddekking.

Trenger du tips til festen din? Da bør du sjekke vår inspirasjon blogg, der finner du mange gode tips til alt fra leker til hvordan du kan pynte. Noen enkle tips til dekorasjonene er å gå ut ifra et tema, om det er meksikansk aften eller oransje pynt – da blir det mye enklere å skape et gjennomført inntrykk! Sett sammen farger som matcher og ikke vær redd for å kombinere forskjellig pynt sammen.

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 137
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 137
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000