home Meny close
menu Meny

Personvernerklæring og informasjonskapsler (cookies)

Disse retningslinjene beskriver hvordan Festkompaniet.no (Pomme AS) behandler dine personopplysninger ved bruk av nettstedet.

Alle personopplysninger behandles i tråd med Personopplysningsloven. Har du spørsmål rundt hvordan dine personalia behandles kan du kontakte oss på kundeservice@festkompaniet.no.

Informasjonskapsler/cookies

Festkompaniet.no benytter cookies. En cookie er en liten tekstfil/informasjonskapsel som lagres av nettleseren din. Denne informasjonen kan brukes til for eksempel å se hvor lenge du oppholder deg på våre sider. Ved å bruke Festkompaniet.no gir du samtykke til at vi kan sette cookies i din nettleser.

Cookies gjør det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre. Cookies kan bare lagre tekst, som alltid er anonym, og som vanligvis krypteres. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense cookieatferd eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Nettleseren lar deg også se over de cookiene som er lagret på datamaskinen, og å slette enkeltcookies eller å fjerne alle sammen.

https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/

Din godkjennelse av cookies

Du kan selv angi om du vil akseptere å ta imot cookies eller ikke. Ved å ha datamaskinen innstilt på å ta imot cookies oppfattes dette som din godkjennelse til bruk av cookies på vårt nettsted. Hvis du ikke vil godkjenne cookies skal denne funksjonen skrus av og du kan da ikke ta del av alle funksjoner på nettstedet. Du kan slette cookies fra datamaskinen din eller endre innstillingene slik at nettleseren din gir deg en advarsel hver gang nettstedet prøver å lagre en cookie på datamaskinen din. Alle instruksjoner for dette finner du under «Hjelp» i nettleseren din.

Vi bruker følgende cookies

Cookie

Beskrivelse

Lagringstid

DoubleClick

Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.

26 måneder

Google Tag Manager

Google Analytics-sporingskode som logger inn informasjon om den besøkende nettleser og datamaskin.

26 måneder

Google Analytics

Samler data om hvor brukeren kom fra hvilken søkemotor som ble brukt, hvilken kobling ble klikket og hvilke søkeord som ble brukt. Brukt av Google Analytics.

26 måneder

Facebook Pixel

Samler data på brukeres aktivitet på siden som kan brukes til å tilpasse markedsføring via Facebook og Instagram. Brukes også til å lage Custom Audiences og speilpublikum.

Opptil 6 måneder

IP-anonymisering

Google Analytics logger trafikken til nettstedet anonymt. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson.

IP-adresser blir anonymisert i Google Analytics slik at dataen i verktøyet ikke kan spores tilbake til enkeltperson.

Når en Analytics-kunde ber om å få IP-adressen sin anonymisert, blir adressen anonymisert så snart det er teknisk mulig på det tidligst mulige tidspunktet i innsamlingsnettverket. Med funksjonen for IP-anonymisering i Analytics angis den siste oktetten i IPv4-brukernes IP-adresser, og de siste 80 bitene i IPv6-adressene, til nuller i minnet kort tid etter at de er sendt til Analytics' innsamlingsnettverk. Fullstendige IP-adresser blir aldri registrert i slike tilfeller.

Les mer om IP-anonymisering i Analytics

I Facebook Business Manager blir data innsamlet via Facebook Pixel aggregert, slik at man ikke kan knytte den til noen enkeltpersoner. Når data er aggregert vil det dermed også si at det er anonymt.

Hva om jeg ikke vil ha cookies?

Du er ikke pålagt å godta informasjonskapsler fra nettstedet vårt.

Du kan melde deg ut av Googles bruk av cookies for annonsering via Googles side om annonsering og personvern: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=no

Du kan melde deg ut av tredjeparts annonsering via cookies fra et bredt spekter av reklame ved å gå til Network Advertising Initiative sin Opt-Out side: http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

Kontaktskjema

Vi innhenter personopplysninger via kontaktskjema på Festkompaniet.no. Vi bruker denne informasjon til å besvare henvendelerser fra besøkende.

Denne informasjonen lagres i våre interne systemer og deles ikke med andre. Vi bruker ikke informasjonen til andre formål med mindre du har gitt samtykke til dette.

Du kan til enhver tid be om å få innsikt i din persondata og / eller få den slettet fra våre systemer ved å kontakte oss på kundeservice@festkompaniet.no.

Nyhetsbrev

Festkompaniet.no sender ut nyhetsbrev 1-2 ganger pr måned via e-post. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse på eget initiativ.

MailChimp og Synlighet AS er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

Retten til innsyn, korrigering og sletting mv.

Du har til enhver tid rett til å få innsyn i dine personopplysninger som vi behandler.

Hvis vi behandler uriktige personopplysninger om deg, har du rett til å få personopplysningene korrigert. Tilsvarende har du rett til å få ufullstendige personopplysninger komplettert.

Du har rett til å få personopplysningene dine slettet. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at sletting av personopplysningene vil føre til at vi ikke lenger er i stand til å levere tjenesten til deg. Selv om du krever personopplysningene dine slettet, kan vi fortsette å behandle personopplysningene i den utstrekning loven gir oss rett til det.

Du har dessuten rett til å motta dine personopplysninger i et strukturert, alminnelig anvendt og maskinleselig format og til å overføre personopplysningene til en annen behandlingsansvarlig.

Hvis du ønsker å utøve en av rettighetene ovenfor, kan du ta kontakt med oss på kundeservice@festkompaniet.

Klageadgang

Hvis du mener at vår behandling av dine personopplysninger er ulovlig, kan du klage til Datatilsynet.

Kontaktopplysningene til Datatilsynet finner du på www.datatilsynet.no

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000