home Meny close
menu Meny

Engangstallerkener

Tallerken til din bursdagsfeiring eller fest finner du her! Vårt utvalg inkluderer papptallerkener fra kjente merker som Disney og andre klassiske festtemaer til helfargede og mønstrede varianter.

Tallerkener til alle anledninger og til flere bruk en borddekking!

Om du skal invitere til barnebursdag eller annen fest, så kan engangstallerkener være kjekt å ha! Mindre søl og mindre oppvask. Før var det kanskje mer vanlig til barnebursdagen, men vi har et godt utvalg med lekre, elegante tallerkener som vil passe flott til andre anledninger også! Hva med noen romantiske motiv til hageparty? Eller noen lekre tropiske tallerkener til temafesten? Mingle-fest med fingermat? Da er engangstallerkener perfekt. De er lette å holde når man skal gå rundt og gjestene kan putte dem i nærmeste søppelkasse når de er ferdig.

Skal du arrangere barnebursdag er det alltid gøy med et bestemt tema. Kanskje har bursdagsbarnet en favorittfilm eller helt? La din borddekking stå til resten av festutstyret ditt. Vi har et bredt utvalg av tallerkener med forskjellige figurer og temaer til barnebursdagen.

Tips! Noen av våre tallerkener har motiv av et ansikt eller annen figur. Kjøper du dobbelt opp kan du enkelt klippe ut øyne og binde fast en snor i kantene på hver side av øynene og vips, enklere maske får du ikke laget! Du kan også bruke en ensfarget tallerken. Ensfargete tallerkener kan underholde barna etter maten – finn frem tusjer, sakser, glitter og lim og la barna lage flotte kunstverk på tallerkenen sin!

Papptallerkener kan også brukes til å kaste ring på en pinne, slik som med ringspill. Lag enkelt ringer av papptallerkener ved å klippe ut midten av tallerkenen, slik at du bare har kantene igjen.  Fest noen pinner i bakken og kast!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 101
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Vare 1 til 24 av totalt 101
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000