home Meny close
menu Meny

Sugerør

På utkikk etter sugerør til bursdag eller fest? Her hos oss i Festkompaniet finner du et stort utvalg av sugerør! Vi har alt fra papirsugerør i forskjellige farger og mønstre, til plastsugerør og andre morsomme varianter med figurer og farger!

Bruk lekre sugerør som bordpynt eller velg noen morsomme varianter med figurer på!

Sugerør har selvsagt en praktisk funksjon, enten du vil unngå å ødelegge leppestiften, lage mindre søl eller drikker rett fra flasken. Men det er også svært populært å bruke sugerør som en kul og dekorativ detalj til resten av festen! Sugerør kan blant annet være et perfekt tilskudd til borddekking som bordpynt! Pynt bordet ditt med lekre sugerør i for eksempel gull, sammen med resten av pynten. Kombiner gjerne to forskjellige farger sammen, gjerne temafargen din sammen med en kontrastfarge som gull, sølv, svart eller hvitt.

Sugerør kan også være ganske morsomt! Velg noen stilige sugerør med bart og lepper på og vips, så har du morsomme fotorekvisitter i tillegg! Sugerør er også en ypperlig måte å merke hvem drinken tilhører. Bare fest små navnelapper på sugerørene, eller bruk forskjellige farger.

De første sugerørene ble faktisk brukt i oldtidsriket Sumer, som ligger i dagens Irak. Helt tilbake til kobberalderen og tidlig bronsealderen levde dette folket der, og det er der man har funnet verdens eldste sugerør! Det visste du nok neppe. Det eldste sugerøret ble funnet i en gammel grav og er faktisk over 5000 år gammelt! Sugerørene har naturligvis utviklet seg mye siden den gang og de du finner her er topp moderne, selv om bruken er ganske mye den samme! 

Se gjerne våre andre kategorier med bordpynt

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000