home Meny close
menu Meny

Servietter

En viktig del av festens bordpynt og borddekking er serviettene! Ja, for servietter kan danderes, brettes og ordnes på flere måter og ikke minst, så finnes det mange forskjellige type servietter, både med variasjon i farger og motiv. Skal du feire bursdag? Eller har du et bestemt tema på festen? Går du for en spesiell fargekombinasjon med pynten din? Vi har et bredt utvalg av servietter, så har finner du nok det du trenger!

Her finner du utallige varianter av papirservietter og vi har også et utvalg av serviettholdere. Velg gjerne et motiv eller farge som passer til resten av pynten din!

Servietter kan enkelt bli en del av din bordpynt med enkle og kreative løsninger!

Når det gjelder dandering av servietter så kan du gå for et par klassikere:

 • Dytt servietten nedi glassene slik at midten av servietten går ned mot bunnen i glasset og kantene stikker opp av glasset.
 • Pakk bestikket inn i servietten og knyt rundt med pyntebånd. Fest gjerne noe i båndet, for eksempel en type konfetti eller blomster.
 • Legg servietten hel, eller brettet midt på tallerkenen. Legg serviset oppå, eller pynt med en blomst eller en gavepose med en liten overraskelse i!

Kreative løsninger med servietter:

 • Ha en bolle, krukke eller lignende på midten av bordet, eller flere ved lange bord. Bruk rosa eller røde servietter. Rull serviettene og stapp dem tett i tett i krukken. Dander slik at serviettene etterligner en rosebukett midt på bordet!
 • Det finnes mange kreative måter å brette servietter på! Brett som en hatt? Eller en svane? Hva med en sløyfe? Sistnevnte er kjempe lett! For å brette sløyfe trenger du serviett og et bånd. Brett servietten som et trekkspill. Knyt båndet rundt midten av servietten og dra og juster i endene slik at servietten ligner en sløyfe. Her kan du også tre bestikket gjennom båndet så det ligger inni sløyfen! 
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vare 1 til 24 av totalt 79
per side
Desc
Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Vare 1 til 24 av totalt 79
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000