home Meny close
menu Meny

Kopper og Glass

Her finner du vårt utvalg av kopper, krus og glass til festen! Ofte kan det være deilig å slippe all oppvasken, særlig hvis det blir mange gjester og da er engangskopper perfekt! Kanskje inviterer du til barnebursdag? Vi kan nok ikke garantere mindre søl med engangskopper, men i hvert fall mindre skade! Vi har også kaffekrus, stettglass og plastglass som er til flergangsbruk!

Med et bredt utvalg av kopper og krus finner du det du trenger til festen!

Velg gjerne noen kopper som passer til temaet, anledningen eller fargene du har valgt til resten av pynten! Ikke glem, borddekking er synonymt med bordpynt og er en viktig del av festpynten!

Til temafest og barnebursdag er det perfekt med plast- eller pappkopper som tåler å veltes, mistes eller enkelt kan kastes når festen er over. Vi har et stort utvalg slike glass, slik at du kan finne ett som passer perfekt til din fest. Inviterer du til sommerfest eller grilling ute? Da er det perfekt å ha med seg et par stettglass eller kopper i plast som tåler et fall eller som er lett å frakte med seg uten risk for å ødelegge noe.

Vi har flere krus med forskjellige motiver. Kjøp til deg selv eller gi bort i gave! Bryllup snart? Vi har lekre og morsomme glass til utdrikningslaget og nydelige stettglass til bryllupet. Ta deres første skål som herr og fru med champagneglass med hatt og slør eller andre fine detaljer.

Kopper kan brukes til mer enn drikke! Velg ensfargete kopper som passer til temaet ditt. Tegn gjerne på noen morsomme ansikter eller lignende – for eksempel røde kopper med edderkopper til Spiderman-bursdag eller ansiktsuttrykk til Emoji-bursdag. Koppene kan stables i et tårn og brukes til å ”bowle” med!

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 71
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Vare 1 til 24 av totalt 71
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000