home Meny close
menu Meny

Duker

Her finner du vårt utvalg av duker til din fest! Det er ikke alltid man vil legge frem den dyreste håndbroderte duken i selskap og ofte kan en litt mer solid variant være vell så flott! Enten om du skal arrangere barnebursdag, temabursdag, konfirmasjon eller bare invitere til festlig lag, så har vi duken! Vi har alt fra papirbruker til engangsbruk og plastikkduker som enkelt lar seg rengjøre.

Papirduk eller plastduk, blonder eller mønster, her finner du det meste!

En riktig så fin duk kan gjøre mye med lokalet og stemningen under festen din. Det er en detalj som er lett å glemme, eller se på som mindre viktig, men den kan faktisk bidra ganske mye! Duken er en viktig del av din borddekking! Skal du for eksempel invitere til sjørøver fest? Vel, ikke bare har vi mange kule duker med sjørøver motiv, men vi har også duk med havprint – et ganske realistisk print som virkelig gir følelsen av å være ute og seile på de syv hav! Er det vintage party? Eller Disney fest? Velg en lekker polka dot duk! Bruk en duk som ser ut som grønt gress til barnebursdagen med bondegårdtema eller fotballbursdager! Inviter til lasagne og spagetti med en klassisk rødrutet duk og levende lys.

Skal du invitere til en mer formell fest; dåp, konfirmasjon eller bryllup? Her i nettbutikken vår finner du nydelige rene, hvite duker, med og uten blondemotiv. Vi har også en flott duk med det norske flagg, perfekt til både konfirmasjoner og 17. Mai frokosten med venner!

I denne kategorien finner du også duk-klemmer, til å holde på plass duken! Like praktisk ute i hagen som inne under barnebursdagen! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 41
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 41
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000