home Meny close
menu Meny

Bordkort og Bordkortholder

Her finner du alt av bordkort, om det er til bryllup, dåp, konfirmasjon eller middagsselskapet. Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes på glasset. Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking.

En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort! 

Hva med en liten bjelle til å holde bordkort? Dette er en perfekt løsning i selskap der det skal holdes en del taler og man enkelt kan få ordet ved å ringe i bordkortet sitt! Eller hva med å henge opp bordkortet med små tre-klyper? Klypene kan du også bruke til å feste kortene sammen med en liten gave til gjesten, en liten blomst eller en meny for kvelden? Klypene kan også brukes til kreative løsninger med bordpynt. Vi har også bordkort av krittavle. Krittavleetikettene er ikke bare fulle av sjarm, men også perfekte til gjenbruk!

Bordkortene kan også brukes til buffet eller koldtbordet. Merk rettene dine med elegante kort – gjerne match dem med bordkortene!

Tips: Dersom du ikke har en bestemt måte du ønsker at gjestene dine skal sitte kan du legge halvparten av kortene i en bolle og la alle få trekke en bordpartner. Dette er en flott måte å la gjestene dine bli kjent med nye ansikter!

Fun fact: Visste du at tradisjonelt sett så plasseres kvinner til høyre for menn ved bordplassering fordi mannen skulle kunne trekke sverdet fra sin venstre side for å beskytte borddamen sin? Heldigvis går selskapene noe roligere for seg i vår tid. Forhåpentligvis slipper man å dra sverdet midt i hovedretten! 

Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 30
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Vare 1 til 24 av totalt 30
per side
Asc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000