home Meny close
menu Meny

Bestikk

Her finner du vårt utvalg av bestikk til festen din! Kanskje du skal invitere flere gjester enn du har bestikk, har festen din ute eller vil ha engangsbestikk for å slippe unna litt oppvask? Eller vil du rett og slett at bestikket skal matche med resten av pynten? Da er du kommet til riktig sted! Her har vi bestikk i tre, sølv og forskjellige farger!

Bestikk er en del av bordpynten, så det kan være fint med noe som matcher. Man må ikke gå for nøytralt, enkelt bestikk, for noe i farger kan være vell så fint og morsomt! Legg bestikket ved siden av tallerkenen på den klassiske måten: gaffel innerst, kniv ytterst. Eller gaffelen på venstre side og kniven på høyre side. Disker du opp med flere retter har du bestikket som skal brukes først ytterst, mens dessertskje ligger over tallerkenen.  

Gjør bestikk til en del av din bordpynt med lekker og kreativ pynt!

Vi synes derimot at det kan være minst like fint, om ikke finere, å dekke på med bestikket på en litt kreativ måte! Det må jo ikke ligge ved siden av tallerkenen! Dekk på med fine, lekre glass og dander bestikk og serviett oppe i glasset. Eller sett metallkrukker eller andre unike beholdere på bordet ditt. Lag restaurantfølelse og samle alt bestikket i en krukke som står midt på bordet sammen med sauser, pepper og salt. Pakk bestikket pent inn i servietter og pynt med konfetti eller pyntebånd. Det er også veldig fint å binde sammen bestikket og pynte med elementer fra temaet ditt! Knyt et norgesbånd rundt til 17.mai frokosten, fest på en smily til Emoji-fest eller et par blomster til sommerfesten! 

Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000