home Meny close
menu Meny

Vaiana Bursdag

Feire bursdagen din med den vakre og modige Vaiana (på engelsk Moana) og halvguden Maui! For hva er vel ikke kulere enn å kunne invitere alle vennene dine til en tropisk bursdagsfeiring med Vaiana tema? Her har vi samlet sammen alle våre Vaiana produkter.

Pynt klart til en tropisk bursdag med Vaiana tema! 

Kle opp festbordet ditt med en lekker duk med Vaiana motiv. Dekk på med våre matchende tallerkener, servietter og kopper. Vaiana kommer fra Polynesia, så derfor er det perfekt å dekorere lokalet og festbordet ditt med tropisk pynt! Dekorer med honeycomb ananaser på bordet, sammen med palmeblader og andre tropiske elementer.

Heng opp våre lekre vimpelbannere med Vaiana motiv i taket og kombiner det med grønne ballonger og tropiske girlandere med blomster og frukt. 

Vaiana bursdag er et perfekt bursdagstema for utkledning! La alle gjestene komme utkledd som om de kommer rett fra en øy i Stillehavet. Det er enkelt; hulaskjørt, shorts, skjørt, t-skjorter og topper, gjerne med blomstrete mønster! Del ut blomsterkranser til alle gjestene dine når de kommer. 

Til denne bursdagsfesten er det perfekt å servere fruktspyd og deilig punsj! Det er super enkelt å lage en frisk og deilig punsj til barna. Alt du trenger er juice, farris, frukt og isbiter. Bland alt sammen i en stor bolle. Server gjestene dine punsjen i glass dekorer med små parasoller, og så klart, stilige Vaiana sugerør.

Er det noe du ikke finner her? Ta en titt i resten av nettbutikken vår for mer festutstyr til dagen din. 

Fant 3 produkter
per side
Desc
Fant 3 produkter
per side
Desc
Lukk
1000 kr igjen til fri frakt!
0 av 1000